5th Avenue

28 Resultater
Sortér efter
Relevans

5th avenue-briller - enkelt og tidsløst storby-look

Med sit navn slår 5th Avenue sin stil fast – klassisk og eksklusiv New Yorker-stil. Mærket er en del af GrandVision – en international brillegigant, der står bag adskillelige populære brillemærker. Med 5th Avenue har de skabt et mærke, der er kendetegnet ved moderne og klassiske briller, der passer perfekt til det urbane liv. Og til den moderne brillebruger, der elsker at udtrykke dig med stil og på baggrund af modens aktuelle tendenser.

5th Avenue-briller står for ro, harmoni, enkelhed og henvender sig til både kvinder og mænd. Er du til det sikre, enkle og tidsløse, så er 5th Avenue brillen til dig. De velkendte faconer og traditionelle materialer går aldrig af mode. Desuden er både kvalitet og pasform helt i top og et fokusområde, der har gjort briller fra 5th Avanue populære verdens over.

Har du lyst til at prøve et par 5th Avenue-briller?

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af 5th Avenue-briller. Kig ind hos vores uddannede brillestylister - eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig bl.a. for eventuelle tegn på øjen- og livsstilssygdomme grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de kvalitets- og specialglas, der passer bedst til din hverdag. For glas er ikke bare glas. Det er med vores kvalitetsglas, at du oplever en synlig forskel. Det og meget mere kan vores glasspecialister give dig ekspertrådgivning om.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.