5th Avenue

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

5th Avenue briller - enkelt og tidløst storby-look

Med sit navn slår 5th Avenue sin stil fast – klassisk og eksklusiv New Yorker-stil. Mærket er en del af den internationale brillegigant GrandVision, der står bag adskillelige populære brillemærker. Med 5th Avenue har de skabt et mærke, der er kendetegnet ved moderne og klassiske briller, der passer perfekt til det urbane liv. Og til den moderne brillebruger, der elsker at udtrykke dig med stil og på baggrund af den nyeste brillemode.

5th Avenue briller står for ro, harmoni og enkelhed, og brillerne henvender sig til både kvinder og mænd. Er du til det sikre, enkle og tidløse, så er 5th Avenue brillerne til dig. De velkendte faconer og traditionelle materialer går aldrig af mode. Desuden er både kvalitet og pasform et fokusområde, der har gjort briller fra 5th Avanue briller populære verdens over.

Har du lyst til at prøve et par 5th Avenue briller?

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af 5th Avenue briller. Kig blot forbi en af vores butikker, og få eksperthjælp til at stille skarpt med dine nye 5th Avenue briller. Alt det gør vores autoriserede optikere på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek. Nærsynet, langsynet, bygningsfejl eller alderssyn? Alt det undersøger vores eksperter med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise. Samtidig tjekker vi også dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de kvalitets- og specialglas, der passer bedst til din hverdag. For glas er ikke bare glas. Det er med vores kvalitetsglas, at du oplever en synlig forskel. Det og meget mere kan vores glasspecialister give dig ekspertrådgivning om.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.