Brillerens

Renseservietter og brillerens til at pudse briller

Brillerens er afgørende for, at du kan fortsætte med at have rene briller. Ved at pudse briller med brillerens kan du sørge for, at dit syn forbliver skarpt og ikke bliver begrænset af fedt og snavs, som kan være til gene for dit syn.

En af de bedste måder at pudse briller på er at bruge brillerens med et rent og fnugfrit viskestykke. Du kan med fordel også bruge den antistatiske mikrofiberklud, som du fik udleveret sammen med dit brilleetui. Hvis du har mistet din mikrofiberklud, kan du finde en ny her eller i din lokale Synoptik.

Brillerens er perfekt at pudse briller med, fordi brillerens indeholder en unik sammensætning af sprit og sæbe. Kombinationen i brillerens sørger ikke kun for, at dine brilleglas bliver rene og flotte at se på. Brillerens’ unikke sammensætning af sprit og sæbe betyder også, at dine brilleglas bliver mere afvisende overfor støv og snavs.

Det kan også ske, at brillerens ikke er tilstrækkeligt til at fjerne alt snavs og fedt. I så fald kan du skylle dine briller med lunkent vand og tørre dem med et fnugfrit viskestykke.

Brug brillerens i stedet for køkkenrulle og tøj

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du renser dine briller. Flere midler til at pudse briller kan ridse dine brilleglas og ødelægge dem. Renser du ikke dine brilleglas ordentligt, kan du altså skade dem. Og dermed begrænse deres levetid. Det er naturligvis en skam med briller, du er glad for. De skal holde i lang tid. Det kan brillerens bl.a. hjælpe dig med.

En normal, nem og fristende måde at rense briller på er at droppe brillerens og tørre brilleglassene af med køkkenrulle eller en t-shirt. Det er dog ikke at anbefale. Køkkenrulle indeholder et hårdt træmateriale, der kan ridse. En anden ulempe er, at det blot fordeler derimod fedtet og snavset på glassene. Resultatet er ofte, at de fremstår og er mere uklare.

Det er også grunden til, at vi ikke anbefaler at pudse briller med tøj. T-shirts, bluser og andet tøj kan have været i kontakt med hårde materialer, der kan have sat sig i tøjet. Det kan, ligesom køkkenrulle, ridse brilleglassene og have modsatte effekt.

Guide til at pudse briller med brillerens

Vores uddannede brillestylister og professionelle rådgivere har her samlet 3 ekspertråd til, hvordan du bedst pudser dine briller med brillerens:

  1. Sprøjt brillerens på begge sider af dine brilleglas
  2. Vent et minut, og poler med et tørt fnugfrit viskestykke
  3. Tør af med en ren og tør klud for at gøre glassene rene, blanke og antistatiske

Få dine briller renset med ultralyd i din Synoptik

I din lokale Synoptik står vores professionelle rådgivere klar til at tage hånd om dine briller og hjælpe med at pudse dem. I butikken gør vores eksperter det ikke med brillerens. Vi bruger avanceret ultralydsrens, som er den mest effektive måde at rens briller.

Ultralydsrens opløser fedt og snavs bedre end brillerens. Ikke kun på glassene, med også de steder, hvor det normalt er svært at pudse briller. Bl.a. ved hængsler og næsepuder.

I butikken finder du også brillerens, som kan hjælpe dig med at pudse briller, når du bl.a. er på farten. Og hvis det er blevet tid til nye briller, finder du et stort udvalg af alle de kendte designermærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Hugo Boss, Heritage, Tommy Hilfiger, Monkeyglasses, Saint Laurent og mange, mange andre populære mærker.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og få udmålt dine præcise styrker til dine nye kvalitetsbriller fra vores omfattende udvalg. Med avanceret optisk udstyr udmåler vi dine præcise styrker og kortlægger, om dine nye briller f.eks. skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Øje for detaljen