Fuzion

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

Fuzion briller - utraditionel og kreativ minimalisme

Fuzion briller præsenterer dig for et minimalistisk, men utraditionelt univers, som du helt eksklusivt finder i Synoptik. Fuzion briller bliver aldrig ordinære, men insisterer på at være avantgarde. Briller fra Fuzion udtrykker kreativitet og personlighed med deres interessante farver, specielle mønstre og legesyge stelformer. Lige fra runde briller til stel i tynde materialer, der lader dig finde dit helt personlige udtryk.

Æstetikken taler derfor til ukonventionelle individualister, der gerne vil vise personlighed og derfor tager chancer, når det gælder briller. 

Lyst til at prøve et par Fuzion briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek allerede nu. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og finder bl.a. ud af, om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn. Alle synsfejl kan dine nye Fuzion briller naturligvis korrigere for.

Efter vi har brugt vores store ekspertise til at udmåle dine præcise styrker, får du hjælp af vores glasspecialister til at vælge de glas, der passer bedst til dig og dit syn i din hverdag. Vi har et væld af unikke kvalitets- og specialglas, som er skræddersyet til dit moderne liv. Bl.a. vores bedste Platin- og Diamantglas, som er udviklet med de nyeste teknologier.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.