Kenzo briller

5 Resultater
Relevans

KENZO briller – til dig, der er kreativ og modig

KENZO har imponeret med mange fascinerende kollektioner henover de sidste mange år. Både inden for tøj, sko eller forskellige accessories som f.eks. briller. KENZO briller hylder det livlige og kreative. Præcis som mærkets vision og ambition har været, siden mærket så dagens lys helt tilbage i 1970. Vil du udtrykke dig eksperimenterende og kompromisløst, er KENZO briller en sikker vinder for dig.

Unikke detaljer ligger i KENZOs DNA

Briller fra KENZO har mange unikke kendetegn. De er kreative, ungdommelige, urbane, excentriske og frække. Og de er naturligvis altid afstemt med den nyeste brillemode. Faktisk er KENZO selv med til at definere og forme de trends, der hvert år ligger til grund for alle designermærkers kollektioner. Det skyldes især KENZOs rolle i mode- og brillebranchen, der får større og større indflydelse, som tiden går.

I den nyeste kollektion af briller fra KENZO formår det franske designermærker med rødder i Japan at videreføre sin karakteristiske, modige og kreative stil til deres KENZO brillestel. På den måde lader KENZO dig bryde med alt det, der er 'normalt'. Eller i hvert fald skulle forestille sig at være det. KENZO briller emmer af selvtillid og er som skræddersyet til dig, der er modeinteresseret og tør at prøve kræfter med det kreative univers. Blandt andet i form af kreative designs, særprægede former og høj kvalitet, som alle er toneangivende kendetegn ved vores udvalg af KENZO briller.

Prøv KENZO briller i Synoptik i dag

Hvis KENZO skal hjælpe dig med at stille skarpt og samtidig gøre dit udseende mere kreativt, kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker til dine nye KENZO briller. Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi bl.a., hvilken synsfejl du har. Altså om du f.eks. er nærsynet, langsynet eller har bestemte bygningsfejl.

Efter vi har brugt vores store ekspertise til at udmåle din synsstyrke, hjælper vores glasspecialister dig med at finde de kvalitetsglas, der får dig til at opleve en synlig forskel sammen med dine nye briller fra KENZO. Uanset om det er med enkeltstyrkeglas eller flerstyrkeglas. Og vores uddannede brillestylister hjælper dig med at finde de KENZO briller, der bl.a. passer bedst til din ansigtsform, dit ansigts enkelte dele, din øvrige stil og meget andet. Alt sammen med stor grundighed og lige så stor viden om sæsonens trends.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.