Kenzo briller

10 Resultater
Sortér efter
Relevans

KENZO briller – til dig, der er kreativ og modig

KENZO-briller har mange kendetegn. De er kreative, ungdommelige, urbane, excentriske og frække. Og altid afstemt med modens aktuelle trends og tendenser, som KENZO selv er med til at definere. KENZO formår at videreføre sin karakteristiske, modige og kreative stil til deres brillestel, som gør dem ideelle til dig, der vil bryde med alt det, der er "normalt".

a. Det har fra sin spæde start hyldet forskellighed og været trendsættende i alt fra tøjdesign til solbriller, hvor kreative designs, særprægede former og høj kvalitet er et gennemgående tema. KENZO-solbriller emmer af selvtillid og er skræddersyet dig, der er modeorienteret og tør at prøve kræfter med det kreative.

Vil du prøve KENZO briller i Synoptik?

Hvis KENZO skal hjælpe dig med at stille skarpt og samtidig gøre dit udseende mere kreativt, kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker til dine nye KENZO-briller. Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvor vi kortlægger, hvilken synsfejl du har. Altså om du er nærsynet, langsynet eller har bestemte bygningsfejl, som dine nye KENZO-briller skal korrigere for.

Efter vi har brugt vores store ekspertise til at udmåle dine præcise styrker, hjælper vores glasspecialister dig med at finde de kvalitetsglas, der får dig til at opleve en synlig forskel sammen med dine nye eksperimenterende briller fra KENZO.

Bestil tid

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.