Kenzo briller

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

KENZO briller – til dig, der er kreativ og modig

KENZO har imponeret med fascinerende kollektioner henover de sidste mange år. Både inden for tøj, sko eller forskellige accessories som f.eks. briller.

Alle KENZOs kollektioner har det til fælles, at de hylder det livlige og kreative. Det gælder naturligvis også deres KENZO briller. Præcis som mærkets vision og ambition har været, siden det så dagens lys tilbage i 1970.

Vil du udtrykke dig eksperimenterende og kompromisløst, er KENZO briller en sikker vinder for dig.

Unikke detaljer ligger i KENZOs DNA

Briller fra KENZO har mange unikke kendetegn. De er kreative, ungdommelige, urbane, excentriske og frække. Og de er naturligvis altid afstemt med den nyeste brillemode.

Faktisk er KENZO selv med til at definere og forme de trends, der hvert år ligger til grund for alle designermærkers kollektioner. Det skyldes især KENZOs rolle i mode- og brillebranchen, der får større og større indflydelse, som tiden går.

Ny kollektion med KENZO briller og KENZO brillestel

I den nye kollektion af briller fra KENZO formår det franske designermærke med rødder i Japan at videreføre sin karakteristiske, modige og kreative stil til deres KENZO brillestel.

På den måde lader KENZO briller dig bryde med alt det, der er 'normalt'. Eller i hvert fald skulle forestille sig at være det.

KENZO briller emmer af selvtillid og er som skræddersyet til dig, der er modeinteresseret og tør at prøve kræfter med det kreative univers. Blandt andet i form af kreative designs, særprægede former og høj kvalitet, som kendetegner vores udvalg af KENZO briller.

Prøv KENZO briller i Synoptik i dag

Hvis KENZO skal hjælpe dig med at stille skarpt og samtidig gøre dit udseende mere kreativt, kan vores autoriserede optikere måle dine præcise styrker til dine nye KENZO briller.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi bl.a., hvilken synsfejl du har. Altså om du f.eks. er nærsynet, langsynet eller har bestemte bygningsfejl.

Kig forbi din lokale Synoptik i dag, og kom godt i gang med at stille skarpt med dine nye KENZO briller.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Find de bedste brilleglas og -designs

Efter din grundige synsprøve hjælper vores glasspecialister dig med at finde de bedste brilleglas, som vi skræddersyr til dig, dit syn og dine behov for synskorrektion. Kun det bedste er godt nok til dig.

Har du udfordringer med at finde de KENZO briller, der klæder dig bedst? Der er meget, du skal tage hensyn til.

I butikken står vores uddannede brillestylister klar til rådgive dig om dit bedste valg. Blandt andet ved at kigge på din unikke ansigtsform, dine indiviudelle ansigtstræk, din øvrige stil og meget andet.

Vi ta'r dit syn alvorligt