MonkeyGlasses

17 Resultater
Sortér efter
Relevans

MonkeyGlasses – det bæredygtige og specialdesignede valg

MonkeyGlasses er til dig, der går op i bæredygtighed og ønsker at gøre en forskel ved at tage et aktivt valg – selv ved køb af briller. Mærket er helt igennem bæredygtigt og fremstillet af et fossilolie-frit bomuldsmateriale af Bio Acetat, der er stærkt, men samtidig let og fleksibelt – kombineret med rustfrit stål af omtrent 60 % genbrugsmateriale.

Brillerne er ikke kun et bæredygtigt valg, men også moderigtigt: Alle briller bliver designet i hånden og produceret i små, gennemtænkte kollektioner, der kombinerer alle de aktuelle modetrends og kærligheden til det langtidsholdbare look.

I 2009 fik Mai-Britt med fortid i brillebranchen og Morten Seaton fra modebranchen en idé: De ville gøre en forskel og skabte derfor et nicheprodukt, der ikke belaster verden. Hverken miljømæssigt eller socialt – alle briller er bæredygtige og produceres i Hong Kong under forhold, der overholder FN’s Global Compact.

MonkeyGlasses er for dig, der går op i bæredygtighed, men også er modebevidst.

Prøv MonkeyGlasses hos Synoptik

MonkeyGlasses sikrer dig et langtidsholdbart og moderigtigt look. Prøv briller fra MonkeyGlasses hos Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek. Se på listen herunder, hvilke af vore butikker, der har sortimentet fra MonkeyGlasses.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.

MonkeyGlases fås i følgende butikker: