MonkeyGlasses

20 Resultater
Sortér efter
Relevans

Monkeyglasses – det bæredygtige og specialdesignede valg

Monkeyglasses er til dig, der går op i bæredygtighed og ønsker at gøre en forskel ved at tage et aktivt valg. Selv når du køber briller. Briller fra Monkeyglasses er helt igennem bæredygtige og fremstillet af et fossilolie-frit bomuldsmateriale af Bio Acetat, der er stærkt, men samtidig let og fleksibelt – kombineret med rustfrit stål af 60% genbrugsmateriale.

Monkeyglasses er ikke kun et bæredygtigt valg. Det er også et moderigtigt valg. Alle briller fra Monkeyglasses bliver designet i hånden og produceret i små, gennemtænkte kollektioner, der kombinerer alle de aktuelle modetrends og kærligheden til det langtidsholdbare look.

I 2009 fik Mai-Britt med fortid i brillebranchen og Morten Seaton fra modebranchen en idé: De ville gøre en forskel og skabte derfor et nicheprodukt, der ikke belaster verden. Hverken miljømæssigt eller socialt. Alle briller er bæredygtige og produceres i Hong Kong under forhold, der overholder FN’s Global Compact.

Prøv Monkeyglasses hos Synoptik

Monkeyglasses sikrer dig et langtidsholdbart og moderigtigt look. Prøv briller fra Monkeyglasses hos Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek for at få udmålt dine præcise styrker til dine nye Monkeyglasses-briller. Med stor ekspertise sørger vores autoriserede optikere for, at du får de bedste forudsætninger for at stille skarpt. Og gøre det bæredygtigt - med hjælp fra et mærke, der allerede nu er et hit verden over.

BESTIL TID

Efter du har fået udmålt dine præcise styrker, får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de bedste glas til dine nye briller fra Monkeyglasses. Vi har et stort udvalg af kvalitets- og specialglas, som bliver skræddersyet til dit moderne liv.

MonkeyGlases fås i følgende butikker:

Vi ta'r dit syn alvorligt.