MonkeyGlasses

20 Resultater
Sortér efter
Relevans

Monkeyglasses – det bæredygtige og specialdesignede valg

Monkeyglasses er til dig, der går op i bæredygtighed og ønsker at gøre en forskel ved at tage et aktivt valg. Selv når du køber briller. Briller fra Monkeyglasses er helt igennem bæredygtige briller. De bæredygtige briller er fremstillet af et fossilolie-frit bomuldsmateriale af Bio Acetat, der er stærkt, men samtidig let og fleksibelt – kombineret med rustfrit stål af 60% genbrugsmateriale.

Monkeyglasses er ikke kun et bæredygtigt valg. Det er også et moderigtigt valg. Alle briller fra Monkeyglasses bliver designet i hånden og produceret i små, gennemtænkte kollektioner, der kombinerer alle de aktuelle modetrends og kærligheden til det langtidsholdbare look.

I 2009 fik Mai-Britt med fortid i brillebranchen og Morten Seaton fra modebranchen en idé: De ville gøre en forskel. Sammen skabte de derfor et nicheprodukt, der ikke belaster verden. Hverken miljømæssigt eller socialt. Alle briller er bæredygtige og produceres i Hong Kong under forhold, der overholder FN’s Global Compact.

Prøv Monkeyglasses hos Synoptik

Monkeyglasses sikrer dig et langtidsholdbart og moderigtigt look med dine bæredygtige briller fra Monkeyglasses. Find dine nye briller fra Monkeyglasses i udvalgte Synoptik-butikker, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis de bæredygtige briller skal hjælpe dig med at stille skarpt i din hverdag. Med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at stille skarpt. På moderigtige og bæredygtige præmisser.

BESTIL TID

Efter du har fået udmålt dine præcise styrker, får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de bedste glas til dine nye briller fra Monkeyglasses. Vi har et stort udvalg af kvalitets- og specialglas, som vi skræddersyr til dit moderne liv. Og hvis du har svært ved at finde de briller fra Monkeyglasses, der klæder dig bedst, kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de bedste Monkeyglasses-briller. Vi kigger bl.a. på dine farver, din øvrige stil og dine ansigtstræk, når vi giver dig ekspertrådgivning.

MonkeyGlases fås i følgende butikker:

Vi ta'r dit syn alvorligt.