Monkeyglasses

21 Resultater
Sortér efter
Relevans

Monkeyglasses – specialdesignede og bæredygtige briller

Monkeyglasses er til dig, der går op i bæredygtighed og ønsker at gøre en forskel ved at tage et aktivt valg. Selv når du køber briller. Briller fra Monkeyglasses er helt igennem bæredygtige briller. De bæredygtige briller fra Monkeyglasses er fremstillet af et fossiloliefrit bomuldsmateriale af bioacetat, der er stærkt, men samtidig let og fleksibelt – kombineret med rustfrit stål af 60% genbrugsmateriale.

Monkeyglasses briller er ikke kun et bæredygtigt valg. Det er også et moderigtigt valg. Alle briller fra Monkeyglasses bliver designet i hånden og produceret i små, gennemtænkte kollektioner, der kombinerer aktuelle brilletrends med kærligheden til det langtidsholdbare udseende.

Monkeyglasses giver dig et langtidsholdbart udseende

Monkeyglasses briller markerer sig med forskellige stilarter og stelformer. Eksempelvis i form af runde briller som i modellen Monkeyglasses MGRENE 25, der har et bageligt metalstel.

Brillerne er unisex og kan derfor bæres af både mænd og damer. Det er også tilfældet med modellen Monkeyglasses MGTIPPI 101, som har et lidt mere markant stel i acetat og med et moderne skildpaddemønster.

I 2009 fik Mai-Britt med fortid i brillebranchen og Morten Seaton fra modebranchen en idé: De ville gøre en forskel. Sammen skabte de derfor et nicheprodukt, der ikke belaster verden. Hverken miljømæssigt eller socialt. Alle briller er bæredygtige og produceres i Hong Kong under forhold, der overholder FN’s Global Compact.

Siden mærkets lancering har de også introduceret bæredygtige Mini Monkeyglasses, som giver selv de mindste mulighed for at tage del i det bæredygtige og moderne univers. Se vores udvalg af Mini Monkeyglasses lige her.

Prøv Monkeyglasses i Synoptik

Monkeyglasses sikrer dig et langtidsholdbart og moderigtigt look med dine bæredygtige briller. Find dine nye bæredygtige briller fra Monkeyglasses i din lokale Synoptik, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis briller fra Monkeyglasses skal hjælpe dig med at stille skarpt i din hverdag.

Med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at stille skarpt. På moderigtige og bæredygtige præmisser. Uanset om du døjer med f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Hvis du har svært ved at finde de briller fra Monkeyglasses, der klæder dig bedst og passer til din ansigtsform, kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de bedste bæredygtige Monkeyglasses briller. Vi kigger bl.a. på dine farver, din øvrige stil og dine ansigtstræk, når vi giver dig ekspertrådgivning.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vælg de bedste brilleglas

Efter du har fået udmålt din præcise synsstyrke, får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de bedste glas til dine nye briller fra Monkeyglasses. Vi har et stort udvalg af brilleglas, der passer til alle livsstile og synsbehov. Vores bedste Platin- og Diamantglas er især ideelle til dig, der bruger flerstyrkeglas.

I Synoptik har du også mulighed for at opleve større synskomfort med specialglas i dine briller, er dine muligheder også mange i Synoptik. Du kan f.eks. få Monkeyglasses med blue light filter, som reducerer noget af det højenergiske blå lys, der udsendes fra digitale skærme.

Hør mere hos vores glasspecialister i din lokale Synoptik, og kom godt i gang med at opleve en synlig forskel.

Monkeyglasses fås i følgende butikker:

Vi ta'r dit syn alvorligt.