Nike

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

Nike-briller – cool athleisure

Nike blev grundlagt i 1964 under navnet Blue Ribbon Sports. I 1978 skiftede navnet til Nike. Mærket har fra start produceret sportstøj, og i dag producerer de stort set alle beklædningsgenstande – heriblandt briller.

Er du til cool athleisure-stil, er et par Nike-briller et godt valg til dig. Det ikoniske sportsmærke producerer briller, der passer perfekt til dig, der har en aktiv livsstil, og som går op i hvordan du ser ud. Med et par Nike-briller udtrykker du selvsikkerhed, og at du er typen, der får tingene gjort. Samtidig får du et par briller i rigtig god kvalitet, som du kender det fra Nikes andre produkter.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

Hvis du har set et par Nike-briller, du gerne vil prøve, her på siden, er du mere end velkommen til at komme ned og prøve dem i en af vores mange butikker. Hvis du har brug for det, hjælper vores brillestylister dig med at finde briller, der passer til din ansigtsform og dine farver.

Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve, hvor vores autoriserede optikere ud over at kortlægge dit syn tager trykket i dine øjne og foretager en synsfeltsanalyse.

Bestil tid