Seen Kids

13 Resultater
Sortér efter
Relevans

Briller fra SEENKIDS – budgetvenlige børnebriller

SEENKIDS er vores eget mærke, som leverer prisvenlige børnebriller i enkelt og nutidigt design. Med et par briller fra SEENKIDS giver du dit barn et par briller, der er designet med fokus på funktionalitet, enkelthed og pris. Stilen er kendetegnet ved at være enkel. Både hvad angår materialer og farvevalg. Det gør SEENKIDS-briller til et sikkert valg blandt børn.

SEENKIDS-briller giver dig mulighed for at korrigere dit barns syn på en billig måde, samtidig med at dit barn kan vælge mellem flere forskellige modeller og farver. Fordi SEENKIDS er vores eget mærke, findes det kun i Synoptik.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

Hvis dit barn skal have nye briller, er I altid velkomne i en af vores mange butikker. Hvis dit barn er under 10 år, og det er første gang, at han eller hun skal have briller, skal barnet være tilset af en øjenlæge, før vi må bruge vores ekspertise til at udmåle barnets præcise styrker i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Læs mere om briller og børn, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek hos vores autoriserede optikere i din lokale Synoptik herunder.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.