Seen Kids

2 Resultater
Relevans

Filtre

Briller fra SEENKIDS – budgetvenlige børnebriller

SEENKIDS er vores eget mærke, som leverer prisvenlige børnebriller i enkelt og nutidigt design. Med et par briller fra SEENKIDS får dit barn et par briller, der er designet med fokus på funktionalitet, enkelhed og pris. Stilen er kendetegnet ved at være enkel. Både hvad angår materialer og farvevalg. Det blot noget af det, der har gjort SEENKIDS briller til et sikkert valg blandt børn.

SEENKIDS briller giver dig mulighed for at korrigere dit barns syn på en billig måde, samtidig med at dit barn kan vælge mellem flere forskellige modeller og farver. SEENKIDS briller finder du tilmed kun i Synoptik.

Bestil tid til en synstest til børn

Hvis dit barn skal have nye briller, er I altid velkomne i en af vores mange fysiske butikker landet over. Hvis dit barn er under 10 år, og det er første gang, at han eller hun skal have briller, skal barnet være tilset af en øjenlæge, før vi må udlevere børnebrillerne.

Læs mere om briller og børn her, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek hos vores autoriserede optikere i din lokale Synoptik allerede i dag. I vores synstest til børn udmåler vi dit barns præcise synsstyrke og kortlægger bl.a., hvilken synsfejl dit barn har. Altså om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed eller bestemte bygningsfejl, som SEENKIDS brillerne skal korrigere for.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.