Unofficial briller

54 Resultater
Sortér efter
Relevans

UNOFFICIAL briller – altid på forkant med moden

UNOFFICIAL er et trendy brand, der tilbyder en bred vifte af moderigtige briller i den bedste kvalitet. Og tilmed til en overkommelig pris.

Mærkets nye kollektion tillader dig at blive præcis den, du er. Ikke hvem du forventes at være. Med innovative og stilrene designs lader UNOFFICIAL dig være den kølige, rolige og selvsikre. Hver dag og hele tiden. Altid med fingeren på pulsen og i overensstemmelse med sæsonens nyeste trends.

UNOFFICIAL har briller til alle. Mærkets designs spænder fra hårdt kantede stel til forførende, bløde modeller, der udstråler elegance og optimisme i din travle hverdag. UNOFFICIAL briller findes i en bred farvepalette med silhuetter, der både er eksperimenterende og særprægede.

Det populære mærke er en sikker vinder for dig, der er villig til at udtrykke glamour, romantik og aktive aspekter af dit liv. Og til dig, der vil gøre det overbevisende og altid være på forkant af moden. For det er netop det, UNOFFICIAL er. Især med den nye kollektion, der giver dig et væld af muligheder for at udtrykke dig autentisk og tidløst.

Prøv UNOFFICIAL briller helt eksklusivt i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af UNOFFICIAL briller, som kan hjælpe dig med at stille skarpt på alle dit livs små øjeblikke. Hvis du har svært ved at finde de UNOFFICIAL briller, der klæder dig bedst, kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og øvrige stil, når vi bruger vores ekspertise om mode til at rådgive dig.

Et skarpere syn og udseende med dine nye UNOFFICIAL briller starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig bl.a. for tegn på øjen- og livsstilssygdomme som grå og grøn stær, øjenforkalkning, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID

I din lokale Synoptik kan du høre nærmere om dine muligheder for at få UNOFFICIAL briller på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement kombinerer du dine UNOFFICIAL briller med kontaktlinser, solbriller og/eller andre briller til en fast månedlig pris. Med i dit abonnement får du et væld af fantastiske fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig. Bl.a. nye glas og linser, når du løbende får nye styrker. Alt sammen for at give dig større frihed og tryghed i din hverdag.

LÆS MERE

Vi ta’r dit syn alvorligt.