Unofficial briller

50 Resultater
Relevans

UNOFFICIAL briller – altid på forkant med moden

UNOFFICIAL er et trendy brand, der tilbyder en bred vifte af moderigtige briller i god kvalitet. Og tilmed til overkommelige priser.

Mærkets nye kollektion tillader dig at blive præcis den, du er. Ikke hvem du forventes at være. Med innovative og stilrene designs lader UNOFFICIAL dig være den kølige, rolige og selvsikre. Altid med fingeren på pulsen og i overensstemmelse med sæsonens nyeste trends.

Prisvenlige briller til alle

UNOFFICIAL har briller til alle. Mærkets designs spænder fra hårdt kantede stel til forførende, bløde modeller i alverdens farver, der udstråler elegance og optimisme i din travle hverdag.

UNOFFICIAL briller findes i en bred farvepalette med silhuetter, der både er eksperimenterende og særprægede.

Det populære mærke er en sikker vinder for dig, der er villig til at udtrykke glamour, romantik og aktive aspekter af dit liv. Og til dig, der vil gøre det overbevisende og altid være på forkant af moden. For det er netop det, UNOFFICIAL briller er.

Prøv UNOFFICIAL briller helt eksklusivt i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af UNOFFICIAL briller, som kan hjælpe dig med at stille skarpt på alle dit livs øjeblikke. Hvis du har svært ved at finde de UNOFFICIAL briller, der klæder dig bedst, kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister.

Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og øvrige stil, når vi bruger vores store ekspertise om mode til at rådgive dig.

Hvis du vil opleve et skarpere syn med dine UNOFFICIAL briller, kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og kortlægge, hvilken synsfejl dine briller fra UNOFFICIAL skal korrigere for. Altså f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygnignsfejl eller alderssyn.

Alt det gør vi på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få UNOFFICIAL briller på abonnement

I din lokale Synoptik kan du høre nærmere om dine muligheder for at få UNOFFICIAL briller på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement lejer du dine UNOFFICIAL briller sammen med andre briller eller solbriller med styrke. Hvis du har kontaktlinser hos os, kan du også få dem med i en og samme fleksible løsning.

Med i dit fleksible abonnement får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn.

Du får bl.a. altid nye glas og linser, når du får nye styrker, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov og meget mere.

LÆS MERE

Vi ta’r dit syn alvorligt