Optikere i Hvidovre

Optikere i Hvidovre

Er du på udkig efter en optiker i Hvidovre? Så er Synoptik det rette sted for dig. Du finder en optiker i Hvidovre ved Hvidovre Station, længere nede ad Hvidovrevej og helt centralt i Hvidovre.

Du finder med andre ord en optiker i Hvidovre flere steder i byen på den københavnske vestegn, og i alle vores brillebutikker står vores autoriserede optikere klar til at give dig eksperthjælp.

Find kendte designerbriller hos din optiker i Hvidovre

Hos din Synoptik optiker i Hvidovre finder du briller og solbriller fra alle de kendte designermærker, som alle er afstemt med sæsonens aktuelle brilletrends.

I vores brillebutikker finder du populære mærker som Ray-Ban, Burberry, Hugo Boss, Versace, Skaga, Dyrberg/Kern, Saint Laurent, Gucci, Emporio Armani og mange flere.

Du kan altså tage del i den nye brillemode med kendte mærker hos din optiker i Hvidovre. Og vores uddannede brillestylister hjælper dig med at finde det brillestel, der klæder dig bedst og bl.a. passer til din ansigtsform.

Oplev større frihed med et brilleabonnement

Nye briller betyder som regel store kontante udgifter. Det behøver imidlertid ikke at være en udfordring for dig.

I alle vores brillebutikker i Hvidovre kan du opleve større frihed og økonomisk sikkerhed med et Brilleabonnement All-Inclusive™. Du betaler en fast månedlig pris og får et væld af fordele: Synsprøver og opfølgende kontroller efter dit behov, nye brilleglas ved ændret synsstyrke, ombytning af et par valgfrie briller en gang årligt, eksklusiv tryghedsordning og meget mere.

Læs om alle dine fordele lige her, eller hør nærmere hos vores abonnementsspecialister i butikken.

Få en synsprøve hos din optiker i Hvidovre

Kniber det med at stille skarpt, eller er det tid til at forny din brillegarderobe?

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek hos din optiker i Hvidovre her, og få målt din synsstyrke og undersøgt dine øjnes generelle sundhed af vores autoriserede optikere.

Vi glæder os til at se dig i en af vores brillebutikker i Hvidovre.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt