Månedslinser

30-dageskontaktlinser

30-dageskontaktlinser, eller månedskontaktlinser, er lavet til at blive brugt en hel måned ad gangen. Du tager kontaktlinserne ud om aftenen, rengør dem og tager dem på igen næste morgen. Efter en måned skifter du kontaktlinserne ud med et nyt par. 30-dageskontaktlinser fungerer på samme måde som 14-dageskontaktlinser, bare længere. I modsætning til 1-dagskontaktlinser skal du bruge kontaktlinsevæske og et kontaktlinseetui til dine 30-dageskontaktlinser.

30-dageskontaktlinser er vores mest populære type af kontaktlinser. Vores sortiment er stort, og det er den billigste løsning inden for kontaktlinser. 30-dageskontaktlinser er perfekte til dig, der har et aktivt liv.

Fordele ved 30-dageskontaktlinser

  • Høj komfort
  • Let at sætte i og tage ud af øjet
  • Billigste valg af kontaktlinser
  • Findes i flere forskellige prisklasser
  • Findes med forskellige egenskaber

Sådan bruger du 30-dageskontaktlinser

Så ofte skal du skifte kontaktlinser:
Når du bruger 30-dageskontaktlinser skal du kun skifte kontaktlinser en gang om måneden. Hvis du ønsker at sove med kontaktlinser i, anbefaler vi, at du vælger vores 24-timers kontaktlinser.

Kontaktlinsevæske:
Du skal bruge kontaktlinsevæske og et kontaktlinseetui til rengøring og opbevaring.

Tilbud – prøv 30-dageskontaktlinser gratis i 10 dage:

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

Hvorfor ikke prøve 30-dageskontaktlinser i dag? Hos os kan du prøve kontaktlinser gratis med tryghedsgaranti. Hvis du fortsætter med at bruge kontaktlinser efter endt prøveperiode, skal du betale 298.- for den Udvidede  Synsprøve, vi laver på dig, inden du får kontaktlinserne. Hvis kontaktlinser alligevel ikke er noget for dig, får du pengene tilbage.