Værd at vide om kontaktlinser i børnehøjde

Måske tænker du, at kontaktlinser kun er for voksne og unge mennesker, men børn kan sagtens bruge kontaktlinser. Her får du Synsvinklens gode råd om kontaktlinser til børn.

0

Ekatra frihed

Børn er aktive og leger, spiller fodbold, svømmer, hopper i trampolin, klatrer i træer og alt muligt andet sjov og ballade. Mange børn tager brillerne af, når de skal være aktive, men med kontaktlinser kan de få samme frihed og samtidig se alting klart. 

Færre dyre uheld

Valg af kontaktlinser kan også være en økonomisk overvejelse. Nogle børn er mere uheldige – eller vilde – end andre, så måske kan kontaktlinser spare jer for dyre uheld, der kræver reparationer eller nye briller.

Frit skift af styrke

Med et kontaktlinseabonnement i Synoptik kan der frit skiftes styrke, efterhånden som dit barns syn udvikler sig. Dermed undgår du at skulle investere i nye briller med 2-3 års mellemrum.

God hygiejne er vigtig

Vores tommelfingerregel er, at børn mellem 11 og 14 år er klar til af få kontaktlinser, men egentlig handler det mere om hygiejne end alder. Det afgørende er, om dit barn er modent nok til at vaske hænder grundigt, før han/hun sætter kontaktlinserne i og tager dem ud.

Når udseendet spiller ind

Børn kan være lige så forfængelige som voksne – og nogle gange mere. Er det en udfordring at få dit barn til at bruge sine briller, er kontaktlinser en oplagt løsning. Så slipper I for diskussioner, og dit barn kan se optimalt – både i skolen, trafikken og fritiden.

Valg af kontaktlinsetype

Synoptik anbefaler 1-dags kontaktlinser til børn. Så behøver dit barn ikke tænke på rensevæske eller mistede kontaktlinser – og så er det også muligt at have ekstra sæt med i skole, til sport eller på tur.

Lad dit barn prøve

Der er mange gode grunde til at vælge kontaktlinser til børn, og sammen med dit barn kan du finde ud af, om dit barn er klar til at prøve kontaktlinser.

Kig ind i din lokale Synoptik-butik og lad dit barn prøve kontaktlinser. Du kan allerede nu bestille tid, så I kan prøve kontaktlinser.

Bestil tid