Kontaktlinser i frost

Med vinter følger kolde vinde, frostgrader og en større tendens til at opleve tørre øjne. Det kan give udfordringer for dig, der bruger kontaktlinser. Med få hensyn og bestemte kontaktlinsetyper kan du imidlertid sørge for, at din synskvalitet og -komfort forbliver intakt om vinteren.

- 5 minutters læsetid

Læs vores kontaktlinsespecialisters ekspertråd til kontaktlinser i frost lige her, eller bestil tid til en kontaktlinsekontrol, hvis det er tid til at få tjekket dit syns skarphed og dine øjnes trivsel med dine kontaktlinser.

BESTIL TID TIL KONTAKTLINSEKONTROL

Tips til et skarpt syn med linser i frostgrader

  • Brug solbriller og UV-kontaktlinser: Solens UV-stråler er også usunde om vinteren
  • Hold øjnene fugtige: Vind, kold luft og frostgrader kan forårsage tørre øjne
  • Varier med briller: Det kan være behageligt at give øjnene en pause

Brug UV-kontaktlinser i sneen

Selv på overskyede dage i vintermånederne kan solens usunde UV-lys påvirke dine øjnes sundhed. Og er du på skiferie, er dine øjne særligt disponerede for solens stråler, der bliver forstærket i sneen. Det gør UV-beskyttelse vigtig. Enten i form af solbriller eller UV-kontaktlinser.

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af kontaktlinser med UV-beskyttelse fra populære kontaktlinsemærker.

I butikken står vores kontaktlinsespecialister klar til at give dig rådgivning om dit bedste valg af UV-kontaktlinser.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Kombiner UV-kontaktlinser med solbriller for optimal øjenbeskyttelse

UV-kontaktlinser beskytter kun den del af øjet, som de dækker. De beskytter ikke øjenomgivelserne, der også kan blive påvirket i solens UV-lys. Du opnår derimod optimal beskyttelse med en kombination af UV-kontaktlinser og solbriller, der også yder 100% UV-beskyttelse.

I Synoptik finder du et stort udvalg af kvalitetssolbriller fra førende designermærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Polaroid, Michael Kors, Saint Laurent, Hugo Boss og mange flere populære mærker.

Alle solbriller er CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse. På den måde kan du også sikre, at du undgår sneblænding, når sneen reflekterer solens stråler i dit ansigt og i dine øjne.

Er du kontaktlinseabonnent i Synoptik, får du tilmed altid hele 25% rabat på solbriller. Uanset om du vil have solbriller uden styrke eller solbriller med styrke.

Hold dine øjne og kontaktlinser fugtige i vinterkulden

Du kan opleve tørre øjne, når du bruger kontaktlinser om vinteren. Kontaktlinser og tørre øjne kan føles ubehagelige og påvirke din synskomfort. Af den årsag anbefaler vi, at du bruger øjendråber, der passer til din type kontaktlinser.

Alt det kan din lokale optiker rådgive dig om. Så kan du nemt og bekvemt fugte dine øjne. Selv når du er på farten.

Det er underordnet, hvilken type linser til frostgrader du vælger. Både endagslinser, 14-dags linser og månedslinser egner sig til vinter. Bare de er bløde og fugtige nok.

LÆS OM TØRRE ØJNE

Oplev friheden med et fleksibelt kontaktlinseabonnement i Synoptik

Med et fleksibelt kontaktlinseabonnement i Synoptik har du altid adgang til løbende ekspertrådgivning fra førende specialister. Og et væld af eksklusive fordele.

En af dine mange fordele er, at du frit kan skifte mellem kontaktlinsetype og -styrke. Vil du prøve en ny kontaktlinsetype i vinteren, behøver du altså ikke at betale ekstra. Det er inkluderet i din månedlige abonnementspris. Ligesom meget andet:

Er du ny kontaktlinsebruger i Synoptik, og vil du billigt i gang med dit nye kontaktlinseabonnement? Så kan du gøre det helt gratis i de første 10 dage.

Læs mere om dit skarpe tilbud her, eller hør mere i din nærmeste Synoptik.

SE ALLE DINE FORDELE

Få ekspertrådgivning om linser i frostgrader i Synoptik

I din lokale Synoptik står vi klar til at gøre dig klogere på, hvordan du kan opleve et optimalt syn med dine kontaktlinser i frost på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek.

Vi måler ikke kun din synsstyrke og kortlægger, om du f.eks. er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn. Vi undersøger også dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og andre øjenproblemer.

En tidlig indsats gør en stor forskel.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt