Tips til en behagelig flyrejse

At rejse er at leve! Og det er heldigvis blevet både hurtigere og mere komfortabelt end på H. C. Andersens tid. Flyrejse betyder dog, at vi skal tilpasse os sikkerhedsforhold, tør luft og trange plads- og toiletforhold ombord. Som kontaktlinsebruger er der flere ting, du kan gøre for at få en behagelig tur.

0

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

1. Brug 1-dagskontaktlinser

Med endagslinser behøver du ikke bekymre dig, hvis du skulle miste en kontaktlinse, og du skal ikke tænke på kontaktlinsevæske i forhold til security. Sørg for at have ekstra kontaktlinser med, og pak dem både i håndbagagen og i den indtjekkede kuffert, hvis den skulle blive forsinket.

2. Tænk på hygiejnen

Du sidder tæt i et fly, og din sidemand kan tilmed være forkølet. Så vær ekstra opmærksom på, at du – trods forholdene ombord – får sikret optimal håndhygiejne i forbindelse med kontaktlinseskift, eller hvis du drypper øjne undervejs.

3. Flyluften og tørhed

Luften er tør og iltfattig i de højere luftlag. Sørg for at drikke masser af vand, og brug komfortdråber til at lindre tørre øjne. Du kan købe dem i din lokale Synoptik. Læs eventuelt flere råd til tørre øjne her.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

4. Husk væskereglerne 

Det er tilladt at medbringe øjendråber og eventuelt rensevæske i håndbagagen, så længe de maksimalt fylder 100 ml. Hold dig fuldt opdateret mht. reglerne på dit flyselskabs hjemmeside.

5. En lille en på øjet?

Sover du undervejs på rejsen, er det vigtigt at have briller med, så du kan tage dine kontaktlinser ud. Som kontaktlinseabonnent får du altid 25% rabat på alle designerstel, unikke kvalitetsglas og solbriller med og uden styrke. For nogen kan døgnkontaktlinser også være en mulighed. Kig forbi til en snak om den rigtige løsning for dig hos vores kontaktlinse- og abonnementsspecialister, hvis du vil høre nærmere om et fleksibelt kontaktlinseabonnement.

6. Børst rejsestøvet af dig

Skift til et par nye endagslinser, når du er kommet frem til din destination, og så er du klar til at opleve det hele med friske ferieøjne! Og husk, at du som kontaktlinseabonnent i Synoptik altid får 25% på dine nye kvalitets- og designersolbriller fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Polaroid, Marc Jacobs og Hugo Boss.

SE UDVALG AF SOLBRILLER

Få ekspertrådgivning i Synoptik

Det kræver sin ekspert at rådgive dig om, hvordan du kan få sunde øjne og bedst komfort med dine kontaktlinser på din ferie. I Synoptik finder du autoriserede optikere og kontaktlinsespecialister, der står klar til at give dig ekspertrådgivning om dit bedste syn på din ferie.

Kig forbi din lokale Synoptik til en samtale, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Udover en præcis udmåling af dine styrker undersøger vores autoriserede optikere dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi bl.a. dine øjne for tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID

Husk, at udvidede synsprøver med sundhedstjek og kontaktlinsetjek er gratis og helt efter behov, når du er kontaktlinseabonnent i Synoptik. Ligesom et væld af andre eksklusive fordele.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.