David Beckham

4 Resultater
Relevans

Filtre

David Beckham Eyewear – ikoniske briller fra et sandt ikon

David Beckham har med sine mange kollektioner taget modeverden med storm, og han fortsætter ufortrødent med sin nye eyewear-kollektion. David Beckham briller understreger, hvorfor den britiske fodboldlegende er blevet til et af verdens største modeikoner.

David Beckham Eyewear fusionerer den tidløse engelske casual-stil med et ambitiøst og eksklusivt udtryk. Hans brillekollektion giver dig mulighed for udstråle den eksklusivitet, som David Beckham selv gør. Alt sammen ved at iklæde dig David Beckham briller, som er blevet populære med raketfart. Ikke overraskende, når nu det er ingen ringere end Beckham, der er brillernes bagmand.

Briller til alle anledninger

Kollektionen af David Beckham briller indeholder adskillelige stilarter, der kan bruges til alle dagens begivenheder. Eksemplerne er flere. Brillerne findes i runde stelformer som i modellen David Beckham DB7055 I46, der har lette og elegante metalstænger. Brillerne er især ideelle til et smalt og ovalt ansigt, ligesom de vil klæde et diamantformet ansigt.

David Beckham briller giver dig en frihed, som netop er formålet med den populære mands udvidelse af sit modeimperium. Han viser det bl.a. med en detalje på brillerne i form af en talisman med en vinge. Det understreger samtidig, hvor velovervejede og gennemført detaljerede David Beckham briller er. Med markante materialer i modellen David Beckham DB 7070 807 er den populære talisman tydelig.

David Beckham briller eller David Beckham Eyewear er til dig, der er mode- og kvalitetsorienteret. Til dig, som påskønner det, der karakteriserer koryfæet David Beckham: Exceptionel stil og ekstravagant kvalitet. Og altid med blik for den nyeste brillemode, som David Beckham selv er styrmand inden for.

Prøv David Beckham briller hos os

Hvis David Beckham briller skal hjælpe dig med at stille og stå skarpt i din hverdag, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi altså, om dine David Beckham Eyewar-briller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsudfordringer.

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at finde de unikke kvalitetsglas, der passer bedst til dig og dine behov. Og hvis du har brug for hjælp til at finde de David Beckham briller, der klæder dig bedst og bl.a. passer til din ansigtsform, står vores uddannede brillestylister klar til at give dig ekspertrådgivning.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

David Beckham briller fås i følgende butikker:

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.