David Beckham

11 Resultater
Sortér efter
Relevans

David Beckham eyewear – ikoniske briller fra et sandt ikon

David Beckham har med sine mange kollektioner taget modeverdenen med storm, og han fortsætter ufortrødent med sin nye eyewear-kollektion. David Beckham-briller understreger, hvorfor den britiske fodboldlegende er blevet til et af verdens største modeikoner. Hans eyewear-kollektion fusionerer den tidløse engelske casual-stil med et ambitiøst og eksklusivt look. Kollektionen af David Beckham-briller indeholder adskillelige stilarter, der kan bruges til alle dagens begivenheder.

David Beckham-briller giver dig en frihed, som netop er formålet med den populære mands udvidelse af sit modeimperium. Han viser det med en detalje på brillerne i form af en talisman med en vinge, som understreger, hvor velovervejede og gennemført detaljerede brillerne er.

David Beckham-briller er til dig, der er mode- og kvalitetsorienteret. Til dig, som påskønner det, der karakteriserer mode- og stilkoryfæet David Beckham: Exceptionel stil og ekstravagant kvalitet. Og altid med blik på sæsonens trends og tendenser.

Prøv David Beckham-briller hos Synoptik

Prøv David Beckhams ikoniske kvalitetsbriller i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får de bedste forudsætninger for at stille skarpt med dine Db Eyewear-briller.

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at finde de unikke kvalitetsglas, der passer bedst til dig og dit syn. Og hvis du har brug for hjælp til at finde de David Beckham-briller, der klæder dig bedst, står vores uddannede brillestylister klar til at bruge deres store ekspertise til at hjælpe dig.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.

David Beckham-briller fås i følgende butikker:

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK