David Beckham

11 Resultater
Sortér efter
Relevans

David Beckham Eyewear – ikoniske briller fra et sandt ikon

David Beckham har med sine mange kollektioner taget modeverdenen med storm, og han fortsætter ufortrødent med sin nye eyewear-kollektion. David Beckham briller understreger, hvorfor den britiske fodboldlegende er blevet til et af verdens største modeikoner. David Beckham Eyewear fusionerer den tidløse engelske casual-stil med et ambitiøst og eksklusivt look. Kollektionen af David Beckham briller indeholder adskillelige stilarter, der kan bruges til alle dagens begivenheder.

David Beckham briller giver dig en frihed, som netop er formålet med den populære mands udvidelse af sit modeimperium. Han viser det bl.a. med en detalje på brillerne i form af en talisman med en vinge, som også understreger, hvor velovervejede og gennemført detaljerede David Beckham briller er.

David Beckham briller og David Beckham Eyewear er til dig, der er mode- og kvalitetsorienteret. Til dig, som påskønner det, der karakteriserer mode- og stilkoryfæet David Beckham: Exceptionel stil og ekstravagant kvalitet. Og altid med blik på sæsonens trends og tendenser.

Prøv David Beckham briller i Synoptik

Prøv David Beckhams ikoniske kvalitetsbriller i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får de bedste forudsætninger for at stille skarpt med dine Db Eyewear-briller. Hvad enten du er nærsynet, langsynet, har bestemte bygningsfejl eller er kommet i en alder, hvor alderssyn begynder at give dig udfordringer.

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at finde de unikke kvalitetsglas, der passer bedst til dig og dit syn. Og hvis du har brug for hjælp til at finde de David Beckham briller, der klæder dig bedst og bl.a. passer bedst til din ansigtsform, står vores uddannede brillestylister klar til at bruge deres store ekspertise til at hjælpe dig.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

David Beckham briller fås i følgende butikker:

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.