David Beckham

11 Resultater
Sortér efter
Relevans

David Beckham eyewear – ikoniske briller fra et sandt ikon

David Beckham har med sine mange kollektioner taget modeverdenen med storm, og han fortsætter ufortrødent med sin nye eyewear-kollektion. David Beckham-briller understreger, hvorfor den britiske fodboldlegende er blevet til et af verdens største modeikoner: Hans eyewear-kollektion fusionerer den tidløse engelske casual-stil med et ambitiøst og eksklusivt look. Kollektionen indeholder adskillelige stilarter, der kan bruges til alle dagens begivenheder.

David Beckham-briller giver en frihed, som netop er formålet med den populære mands udvidelse af sit modeimperium. Han viser det med en detalje på brillerne i form af en talisman med en vinge, som understreger, hvor velovervejede og gennemført detaljerede brillerne er.

David Beckham-briller er til dig, der er mode- og kvalitetsorienteret. Til dig, som påskønner det, der karakteriserer mode- og stilkoryfæet David Beckham: Exceptionel stil og ekstravagant kvalitet.

Prøv David Beckham-briller hos Synoptik

Prøv David Beckhams ikoniske kvalitetsbriller hos Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du har behov for styrke i dine briller og vil sikre dig, at de får den rette styrke.

BESTIL TID

David Beckham-briller fås i følgende butikker: