Heritage briller

16 Resultater
Relevans

Heritage briller - vintageinspireret elegance

Heritage er en del af GrandVision, som er en global brillegigant, der står bag en række eksklusive mærker. Heritage er især kendt og elsket for at skabe briller i perfekt retrodesign, der altid er afstemt med brillemodens aktuelle trends.

Heritage markerer sig ved at designe briller, der er inspireret af de store brilleikoner fra bl.a. Ray-Ban, vi har set gennem tiden.

Heritage briller har ofte en stor, men subtil detaljerigdom, der er med til at underbygge det elegante look, som Heritage briller er din garanti for.

Tidløse og klassiske brillestel

Med de retroinspirerede og klassiske brillestel får du med Heritage et par briller, der er tidløse og autentiske.

Alle Heritage briller i vores omfattende udvalg af kvalitetsbriller til mænd og damer har diskrete detaljer, som er med til at give dig et tidløst og klassisk udseende.

Med skildpaddemønster og læderindsatser ledes tankerne tilbage i tiden. Du får med andre ord det rigtige vintage-udtryk i god kvalitet med et par briller fra Heritage.

Har du lyst til at prøve et par Heritage briller?

Hvis du har lyst til at prøve et par briller fra Heritage, er du velkommen til at kigge forbi din lokale Synoptik eller at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Her udmåler vores autoriserede optikere din præcise synsstyrke og kortlægger, om dine Heritage briller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethedbygningsfejl eller alderssyn.

Efterfølgende hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde det brillestel, der klæder dig bedst.

Vi kigger bl.a. på, hvilke Heritage briller der passer til din ansigtsform, din øvrige stil og dine ansigtstræk, når vi giver dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af briller fra Heritage.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE 

Hvilke brilleglas passer til dig?

Når du har fundet det helt rigtige brillestel fra Heritage, skal du vælge dine brilleglas. Hos Synoptik finder du udelukkende brilleglas af høj kvalitet.

Vi har brilleglas i mange forskellige priskategorier. Uanset hvad dit budget er, kan du finde et par Heritage briller med glas i høj kvalitet.

Når du køber brilleglas, har du et væld af muligheder for at tilvælge specialglas, som passer til din moderne hverdag: Skal dine briller blive mørkere, når du er ude i solen? Eller skal de reducere det blå lys fra din computer, dit fjernsyn eller din smartphone med et blue light filter?

Dine muligheder er mange. Tag en snak med vores glasspecialister, og find et par Heritage briller med de bedste brilleglas, der passer bedst til dig, dit syn og dine unikke behov i din hverdag.

Heritage briller til kvinder

Her på siden kan du se hele vores udvalg af briller fra Heritage til kvinder. Øverst på siden kan du filtrere på køn, så du kun får vist de relevante briller.

Brilledesignet til kvinder fra Heritage byder bl.a. på lette og feminine brillestel i gyldne toner, der leder tankerne hen imod 1980’erne. Et eksempel på Heritage briller til kvinder er modellen Heritage HEOF5013 ZZ00, som har et rundt brillestel i holdbart og komfortabelt metal.

En andet populært Heritage stel til kvinder er modellen Heritage HEOF5020 FF00, som gør dit udseende mere eksperimenterende og retro. Præcis som altid er en del af de nyeste brilletrends.

Heritage briller til mænd

Heritage tilbyder naturligvis også briller i retrodesign til mænd. Med et par Heritage briller til mænd er du sikret et moderne udtryk med rødder i mange af de ikoniske brillestel, som vi har set gennem tiderne.

Eksempelvis de runde og sorte briller i modellen Heritage HEOM0032 BB00 eller de mere firkantede briller i grå i modellen Heritage HEOM0068 GG00.

Gå på opdagelse i din lokale Synoptik

Uanset hvilken brillestil du er på jagt efter, finder du Heritage briller til mænd og damer i et bredt udvalg i din lokale Synoptik. Gå på opdagelse i dag, og find de Heritage briller, der skal hjælpe dig med at stille og stå skarpt.

Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og få udmålt din præcise synsstyrke. Vores autoriserede optikere kortlægger altså, om du f.eks. er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn.

Efterfølgende hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde de briller fra Heritage, der klæder dig bedst. Alt sammen ved bl.a. at kigge på din ansigtsform, dine ansigtstræk, dine farver og meget, meget mere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.