Heritage

39 Resultater
Sortér efter
Relevans

Heritage-briller - vintageinspireret elegance

Heritage er en del af GrandVision, som er en global brillegigant, der står bag en række eksklusive mærker. Heritage er især kendt og elsket for at skabe briller i perfekt retrodesign. Mærket markerer sig ved at designe og producere briller, der er inspireret af de store brilleikoner, vi har set gennem tiden. Brillerne har ofte en stor, men subtil detaljerigdom, hvilket er med til at underbygge det elegante look, som Heritage giver alle brillebrugere.

Med de retroinspirerede og klassiske brillestel får du med Heritage et par briller, der er tidløse og autentiske. Alle Heritage-briller i vores kollektion har diskrete detaljer, som er med til at give brillerne et ekstravagant udseende. Med skildpaddemønster og læderindsatser ledes tankerne tilbage i tiden. Kort sagt får du det helt rigtige vintage-udtryk i god kvalitet med et par briller fra Heritage.

Har du lyst til at prøve et par Heritage-briller?

Hvis du har lyst til at prøve et par briller fra Heritage, er du altid velkommen til at kigge forbi din Synoptik eller at bestille tid til en Udvidet Synsprøve. Vores Udvidede Synsprøve med Sundhedstjek udføres af vores autoriserede optikere. Det er din garanti for, at du får den højeste kvalitet og oplever en synlig forskel, når du besøger Synoptik.

Vi ta’r nemlig dit syn alvorligt.

I din lokale Synoptik-butik kan du få hjælp af en af vores uddannede brillestylister til at finde de Heritage-briller, der klæder dig bedst. Vi kigger blandt andet på din ansigtsform og dine farver, men også på din øvrige stil, så du får et par briller, der passer til din personlighed og den måde, du ønsker at udtrykke dig på.

BESTIL TID 

Hvilke brilleglas passer til dig?

Når du har fundet det helt rigtige brillestel fra Heritage, skal du vælge dine brilleglas. Hos Synoptik finder du udelukkende brilleglas af høj kvalitet. Vi ved nemlig, at glas ikke bare er glas. Det er også deres fortjeneste, at du ser skarpere og oplever en synlig forskel. Deres betydning for brillerne og dit syn er derfor altafgørende.

Vi har brilleglas i mange forskellige priskategorier. Uanset hvad dit budget er, kan du finde et par Heritage-briller med glas i høj kvalitet. Og når du køber brilleglas, har du et væld af muligheder for at tilvælge ekstra funktioner til dine glas, som gør dit syn skarpere: Skal dine briller blive mørkere, når du er ude i solen, eller skal de reducere det blå lys fra din computer, dit fjernsyn eller din smartphone, så du ikke får anstrengte øjne og ikke oplever træthed og søvnbesvær, som er en naturlig følge af skærmbrug for mange?

I Synoptik er mulighederne mange. Vi ta’r nemlig dit syn alvorligt. Tag en snak med din lokale optiker, og få et par Heritage-briller, der passer til netop dine behov.

Heritage-briller til kvinder

Her på siden kan du se hele vores udvalg af briller fra Heritage til kvinder. Øverst på siden kan du filtrere på køn, så du kun får vist de relevante briller. Brilledesignet til kvinder fra Heritage byder blandt andet på lette og feminine brillestel i gyldne toner, der leder tankerne hen imod 1980’erne – dog altid med et moderne twist.

Heritage-briller til mænd

Heritage laver naturligvis også briller i perfekt retrodesign til mænd. Med et par Heritage-briller til mænd er du sikret et moderne udtryk med rødder i mange af de ikoniske brillestel, som vi har set gennem tiderne – og utvivlsomt fortsætter med at se mere til.

Nyd Heritage, hvor du er sikret briller, der passer både til hverdag og festlige anledninger. Alle brillestel fra Heritage har nemlig et gennemgående højt detaljeniveau og en afdæmpet fremtoning, der gør dem perfekte til den stil- og modebevidste brillebruger.