HUGO

12 Resultater
Sortér efter
Relevans

HUGO Eyewear – moderigtige briller i høj kvalitet

Det er forståeligt, hvis navnet HUGO virker bekendt. HUGO Eyewear blev lanceret i 1999 med det formål at kombinere HUGO BOSS’ kvalitetsarv og gennemgående kreativitet med innovative og nye modedetaljer.

HUGO retter sig mod unge, moderigtige mænd, der ønsker at kreere deres egen stil. De ønsker et trendy udseende ved hjælp af designerbriller til en overkommelig pris. De foretrækker et afslappet look, som kan bruges både på job og derhjemme.

Brandet har hjulpet masser af unge med at udtrykke, hvem de er. For det er i bund og grund det, HUGO handler om. Det handler om individualitet - om ikke at følge andre, men at gå foran. Om ikke at efterligne, men at innovere.

HUGOs udtryk

HUGO har en moderne stil, der afbalancerer god form med funktion og design. Brandet er i konstant udvikling og er altid i overensstemmelse med modehusets brand image, som blandt andet står for:

• Unikke designsignaturer
• Moderne og urban stil
• Kvalitet 
• Værdi for pengene

Prøv HUGO-briller hos Synoptik

Kig ind i en Synoptik-butik, hvis du vil prøve briller fra HUGO, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere undersøge dine øjnes sundhed og kortlægge, hvilken styrke du skal have i dine nye briller.

BESTIL TID