HUGO

9 Resultater
Relevans

HUGO briller – moderigtige briller i høj kvalitet

Det er forståeligt, hvis navnet HUGO virker bekendt. HUGO Eyewear blev lanceret i 1999 med det formål at kombinere HUGO BOSS’ kvalitetsarv og gennemgående kreativitet med innovative og nye modedetaljer. Altid i overensstemmelse med brillemodens aktuelle trends.

Siden den første lancering af HUGO briller har mærket også markeret sig med populære designersolbriller med forskellige avancerede glasfarver, der indeholder alle de designelementer, som HUGO briller er blevet kendt og elsket for verden over.

HUGO har hjulpet utallige mænd verden over med at udtrykke, hvem de er. For det er i bund og grund det, HUGO handler om. Det handler om individualitet - om ikke at følge andre, men at gå forrest. Om ikke at efterligne, men at innovere.

HUGO briller til mænd

HUGO briller retter sig mod unge moderigtige mænd, der ønsker at kreere deres egen stil. De ønsker et trendy udseende ved hjælp af designerbriller til en overkommelig pris. De foretrækker et afslappet look, som kan bruges både på job og derhjemme.

HUGO har præsenteret mange populære brillestel til mænd. En model med tynde brillestænger og sort stel som Hugo HG 1121 BLX sikrer, at du får et lettere udseende. Er du til et mere markeret HUGO brillestel, er modellen Hugo HG 1154 OIT en sikker vinder.

Dine muligheder er mange, når du vælger HUGO briller til mænd.

HUGO brillers udtryk

HUGO briller til mænd har en moderne stil, der afbalancerer god form med funktion og design. Brandet er i konstant udvikling og altid i overensstemmelse med modehusets brandimage, som bl.a. står for:

  • Unikke designsignaturer
  • Moderne og urban stil
  • Kvalitet
  • Værdi for pengene

Mærkets brandimage og store udvalg af HUGO brillestel giver dig med andre ord mulighed for at finde briller, der falder i din smag og passer til din unikke ansigtsform.

Tid til HUGO briller? Prøv dem i Synoptik

Hvis HUGO briller skal hjælpe dig med at få mest ud af dit syn, finder du et omfattende udvalg af de populære briller i din lokale Synoptik. I butikken kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke og sørge for, at du kan nyde et skarpt syn. Hver dag og hele tiden.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her finder vi bl.a. ud af, om du er nærsynet, langsynet, har bestemte bygningsfejl eller døjer med alderssyn. Uanset dine synsudfordringer kan HUGO briller med styrke fra Synoptik hjælpe dig.

Samtidig stiller vores eksperter skarpt på dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og meget mere.

Efterfølgende får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de HUGO briller, der klæder dig bedst og bl.a. passer til din ansigtsform og dine individuelle ansigtstræk.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Find de bedste brilleglas til dine HUGO briller

Brilleglas findes med et væld af unikke egenskaber, som gør dem egnede til forskellige livsstile og synsbehov.

I Synoptik har du rig mulighed for at finde netop de brilleglas til dine HUGO briller, der passer bedst til dig. Uanset om du bruger enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas. I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af kvalitetsglas, som vores glasspecialister kan skræddersy til dig og din livsstil.

Bruger du mange timer foran digitale skærme, der udstråler blåt lys? Har du behov for lettere briller, fordi du bruger tykke brilleglas? Med udgangspunkt i din livsstil kan vores glasspecialister finde de bedste brilleglas til dine behov. Og vores mange avancerede specialglas sikrer, at du kan få brilleglas i dine HUGO briller til din moderne hverdag.

Kig forbi butikken i dag, og få eksperthjælp til at finde de brilleglas til dine briller fra HUGO, der kan hjælpe dig med at opleve en synlig forskel.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.