HUGO

12 Resultater
Sortér efter
Relevans

HUGO Eyewear – moderigtige briller i høj kvalitet

Det er forståeligt, hvis navnet HUGO virker bekendt. HUGO Eyewear blev lanceret i 1999 med det formål at kombinere HUGO BOSS’ kvalitetsarv og gennemgående kreativitet med innovative og nye modedetaljer. Altid i overensstemmelse med brillemodens aktuelle trends.

HUGO retter sig mod unge, moderigtige mænd, der ønsker at kreere deres egen stil. De ønsker et trendy udseende ved hjælp af designerbriller til en overkommelig pris. De foretrækker et afslappet look, som kan bruges både på job og derhjemme.

HUGO har hjulpet utallige unge verden over med at udtrykke, hvem de er. For det er i bund og grund det, HUGO handler om. Det handler om individualitet - om ikke at følge andre, men at gå forrest. Om ikke at efterligne, men at innovere.

HUGOs udtryk

HUGO har en moderne stil, der afbalancerer god form med funktion og design. Brandet er i konstant udvikling og er altid i overensstemmelse med modehusets brandimage, som bl.a. står for:

• Unikke designsignaturer
• Moderne og urban stil
• Kvalitet 
• Værdi for pengene

Prøv HUGO-briller hos Synoptik

Kig ind i din lokale Synoptik, hvis du vil prøve briller fra HUGO, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig bl.a. for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de HUGO-briller, der klæder dig bedst. Og vores glasspecialister hjælper dig med at finde de unikke kvalitetsglas, der skal få dig til at stille skarpt i din hverdag.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.