HUGO

11 Resultater
Sortér efter
Relevans

HUGO - moderigte briller

HUGO kombinerer arven fra HUGO BOSS med innovative og moderigtige detaljer.

Vi er glade for at kunne introducere det populære mærke HUGO i alle Synoptiks butikker. De lækre stel sælges til en pris på 1.998,- inklusiv Basic enkeltstyrkeglas. Læs her på siden om det spændende mærke og dets DNA.

Mærket HUGO blev lanceret i 1993 som ”entry price” inden for HUGO BOSS kollektionen og er en linje rettet mod det yngre publikum. HUGO eyewear blev lanceret i 1999. Brandet har hjulpet masser af unge med at udtrykke, hvem de er. For det er i bund og grund det, HUGO handler om – individualitet, om ikke at følge andre men at gå foran, om ikke at efterligne, men at innovere.

HUGO retter sig mod unge, moderigtige mænd, der ønsker at kreere deres egen stil. De ønsker et trendy udseende ved hjælp af designerbriller til en overkommelig pris. De foretrækker et afslappet look, som kan bruges både på job og derhjemme.

HUGOs udtryk

HUGO har en moderne stil, der afbalancerer god form med funktion og design. Brandet er i konstant udvikling og er altid i overensstemmelse med modehusets brand image, som står for:

• Unikke designsignaturer
• Moderne og urban stil
• Kvalitet 
• Værdi for pengene

Har du lyst til at prøve et par HUGO-briller?

Kig ind i Synoptik eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve.

Bestil tid