Max Mara

8 Resultater
Relevans

Filtre

Max Mara briller – luksus til skarpe priser

Max Mara er Italiens største modehus, og et par briller fra Max Mara er et synonym med luksus, stil og kvalitet. Max Mara blev grundlagt i 1951 i Reggio Emilia i Italien. Inspireret af flere generationers passion for at sy begyndte Achille Maramotti at producere jakker i mange forskellige snit og farver. Det blev hurtigt en succes, og Max Mara er fortsat et succesfuldt mærke.

Max Mara 2022 brillekollektion

Tøj er ikke det eneste, som Max Mara har makeret sig med. Med luksuriøse designs har Max Mara taget brillebranchen med storm, og brillernes skarpe priser gør det billigt at opleve og udtrykke ekstravagance.

Max Maras brillekollektion for 2022 er især kendetegnet ved tidløse, ikoniske og elegante designs, der udtrykker din kvindelighed på overlegen vis. Max Mara briller er alle af høj kvalitet og er altid afrundet med en luksuriøs, enkel finish. Eksempelvis modellen Max Mara MM1227 C84, som passer til både festlige og formelle anledninger.

Max Mara designer briller i mange forskellige stilarter. Lige fra de helt lette til mere markante og farvestrålende stel i fascinerende farvesammensætninger, som appellerer til dig, der er stilbevidst og ønsker at udtrykke dig baggrund af ny brillemode. Max Maras italienske rødder og evige forankring i de nyeste brilletrends giver dig altså en enestående mulighed for at få det bedste frem i dit udseende, og materialer som let og behageligt acetat gør brillerne komfortable at stille skarpt med i din hverdag.

Prøv populære Max Mara briller i Synoptik

Hvis du finder et par Max Mara briller her på siden, du gerne vil prøve, er du altid velkommen i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister samtidig give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af Max Mara briller. Med stor grundighed kigger vi bl.a. på din ansigtsform, dine farver, dit ansigts enkelte dele og sæsonens nyeste brilletrends hjælper vi dig med at finde de Max Mara briller, der klæder dig bedst.

Skal Max Mara briller hjælpe dig med at stille skarpt, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke til dine briller fra Max Mara. Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Med stor ekspertise kortlægger vi altså bl.a., om det f.eks. er nærsynethed, langsynethedbygningsfejl eller alderssyn, som dine nye Max Mara briller skal korrigere for.

Når du har fået udmålt dine præcise styrker, får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de bedste brilleglas til dine Max Mara briller. I Synoptik finder du et stort udvalg af kvalitets- og specialglas, som vi kan skræddersy til dig og din moderne hverdag. Uanset hvilke behov du har. Og uanset om du bruger enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.