Max Mara

19 Resultater
Sortér efter
Relevans

Max Mara-briller – luksus og kvalitet

Max Mara er Italiens største modehus, og et par briller fra Max Mara er synonymt med luksus, stil og kvalitet. Max Mara blev grundlagt i 1951 i Reggio Emilia i Italien. Inspireret af flere generationers passion for at sy begyndte Achille Maramotti af producere jakker i mange forskellige snit og farver. Det blev hurtigt en succes, og Max Mara er fortsat et meget succesfuldt mærke, der har taget brillebranchen med storm.

Her på siden kan du se hele vores sortiment af briller fra Max Mara. De er alle kendetegnet ved deres høje kvalitet og luksuriøse finish. Max Mara designer briller i mange forskellige stilarter. Lige fra de helt lette til de mere markante og farvestrålende, som appellerer til dig, der er stilbevidst og ønsker at udtrykke dig på baggrund af modens nyeste trends.

Prøv Max Mara-briller hos os

Hvis du finder et par briller her på siden, du gerne vil prøve, er du altid velkommen i din lokale Synoptik, hvor du kan prøve dem. Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og sørger for, at du får dine helt rette styrker til dine Max Mara-briller.

Når du har fået udmålt dine præcise styrker, får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de bedste brilleglas til dine nye Max Mara-briller. I Synoptik finder du et stort udvalg af unikke kvalitets- og specialglas, der er skræddersyet til dit moderne liv. Alt sammen med hjælp fra vores glasspecialister og autoriserede optikere, som står klar til at tage dit syn alvorligt. Med stor ekspertise og høj faglighed.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.