TITANFLEX

31 Resultater
Relevans

Titanflex – fleksible børnebriller i tysk kvalitet

Titanflex er et tysk mærke, der er kendt for unik kvalitet, robuste materialer og enestående komfort. Perfekt til de børn, der elsker at være aktive og har brug for børnebriller, der kan tåle lidt af hvert.

Titanflex briller til børn indeholder en innovativ kombination af materialer, der gør dem mere fleksible, robuste og lette end normale briller. Alt sammen takket være tysk ingeniørekspertise og den nyeste teknologi, som har gjort Titanflex briller til børn markedsledende og inspirerende for andre mærker.

Med Titanflex børnebriller giver du dit barn et par briller af god kvalitet, som ikke lader sig skræmme af, at barnet er aktivt og elsker at lege. Tværtimod er Titanflex børnebriller perfekt egnede til en dag, der står i legens tegn. Titanflex børnebriller fås i flere spændende designs.

Find Titanflex børnebriller i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af Titanflex børnebriller, som hjælper dit barn med at opleve en synlig forskel. Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dit barns præcise styrker til barnets nye kvalitetsbriller fra Titanflex.

Er dit barn under 10 år, skal det være tilset af en øjenlæge, inden vi kan bruge vores ekspertise til at tage en kærlig hånd om dit barns syn og rådgive om den bedste løsning.

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.