Spar op til 25% på udvalgte kontaktlinser
-

Gælder t.o.m. 23.10.22.

Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur på online køb

Kontaktlinser

23 Resultater
Relevans

Køb kontaktlinser online

Hos Synoptik kan du købe kontaktlinser online. Du skal blot kende din synsstyrke, som du kan få udmålt i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek hos vores autoriserede optikere i din lokale Synoptik.

Det er nemt og sikkert at købe billige kontaktlinser online hos os. Vores omfattende udvalg af kvalitetskontaktlinser giver dig gode forudsætninger for at finde lige netop de kontaktlinser, der passer til dine øjne, dit syn og din livsstil.

Hos Synoptik kan du købe billige kontaktlinser online fra alle de kendte kontaktlinsemærker. Du finder bl.a. kontaktlinser fra Dailies, Acuvue og iWear, som alle har endagslinser, månedslinser og linser med glidende overgang.

Find nemt kontaktlinser online her

Leder du efter bestemte kontaktlinser online? Brug blot mulighederne for at filtrere på kontaktlinser på siden her for at finde præcis de kontaktlinser, som du ønsker.

Hvis du ikke har brugt kontaktlinser før, anbefaler vi, at du prøver nogle forskellige typer og tager en snak med vores kontaktlinsespecialister. På den måde kan de finde de kontaktlinser online, der er mest behagelige for dig – og dermed sikre, at du får de rigtige kontaktlinser, der passer til dine synsbehov.

Hvad koster kontaktlinser online?

Prisen på kontaktlinser afhænger bl.a. af følgende:

Oplev større frihed med linser på abonnement

Hos Synoptik kan du nemt og billigt købe kontaktlinser online, ligesom du også finder et stort udvalg i din lokale Synoptik. Her kan du også tegne et kontaktlinseabonnement fra kun 98,- pr. måned hos vores kontaktlinse- og abonnementsspecialister.

Vi tilbyder dig forskellige typer af kontaktlinseabonnementer til forskellige priser. Priserne varierer alt efter, hvor ofte du bruger dine kontaktlinser, hvilke specifikke krav du har til komforten af dine kontaktlinser – og om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkekontaktlinser.

I Synoptik er det nemt og bekvemt at bruge kontaktlinser og have et abonnement. Vi tilbyder dig altid 100% fleksibilitet i et kontaktlinseabonnement.

Du kan tilpasse dit kontaktlinseabonnement til præcis det antal dage, du ønsker kontaktlinser til om ugen. Eksempelvis til 1, 3, 5 eller 7 dage. Du kan selv skræddersy dit kontaktlinseabonnement helt ned til mindste detalje. 

Som kontaktlinseabonnent kan du nemt ned- eller opjustere antallet af sendte kontaktlinser, hvis du får nye behov.

Find din præcise synsstyrke til dine kontaktlinser

Lyder et fleksibelt kontaktlinseabonnement som noget for dig? Så kig forbi hos vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Med avanceret optisk udstyr udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og kortlægger, om du f.eks. døjer med nærsynet, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Med i synsprøven får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Tilgodese miljøet, når du bruger kontaktlinser

I din lokale Synoptik finder du indsamlingsbeholdere til dit brugte kontaktlinsemateriale. Her kan du skille dig af med dine brugte kontaktlinser og emballagen, uden at det belaster miljøet.

Hent en bæredygtig indsamlingspose i din nærmeste Synoptik, og aflever dit brugte kontaktlinsemateriale. Resten tager vi os af: Indsamling, sortering og hjælp til genanvendelse.

Læs meget mere om Synoptik GenSyn lige her.

Kontaktlinser på abonnement

Hos Synoptik får du ikke kun et kontaktlinseabonnement. Udover hele 33% rabat ift. kontaktlinsernes normale kontantpris får også en lang række unikke fordele, som bliver skræddersyet til dine behov.

Du kan bl.a. nyde frit skifte af kontaktlinsetype og -styrke, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov. Det giver dig gode forudsætninger for at finde de kontaktlinser, der passer til dine øjne.

De fleste kontaktlinsebrugere har også glæde af at have et par ekstrabriller og solbriller.

Som kontaktlinseabonnent hos os får du altid hele 25% rabat på brillerbrilleglas og solbriller fra alle de kendte designermærker. På måde kan du veksle i din hverdag og beskytte dine øjne, når du opholder dig i solens usunde UV-stråler. Alle solbriller yder nemlig 100% UV-beskyttelse.

Kontakt vores KundeTeam, hvis du er kontaktlinseabonnent og ønsker en rabatkode, der giver dig hele 25% rabat på køb af solbriller online.

Kontaktlinser har ingen alder

Kontaktlinser er for alle. De har ingen alder. Der er nemlig ingen minimumsalder for, hvornår et barn kan bruge kontaktlinser.

En tommelfingerregel er, at et barn skal være mellem 11 og 14 år for at få kontaktlinser første gang, men det kan variere fra barn til barn. Det vigtigste er, at det er barnets eget ønske – og at han eller hun kan lære rutinerne: Håndtere kontaktlinser korrrekt og forstå vigtigheden af ordentlig håndhygiejne, når fingrene er i kontakt med linserne.

Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kigge forbi din lokale Synoptik. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Billige kontaktlinser online af høj kvalitet

Hos Synoptik finder du altid et stort udvalg af billige kontaktlinser online. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er i top.

Uanset hvilken type kontaktlinser du er på udkig efter, finder du dem til billige priser i Synoptik. Både online og i vores fysiske butikker.

Er du i tvivl om, hvilken type kontaktlinser du skal vælge, står vores kontaktlinsespecialister altid klar i din lokale Synoptik. De kan rådgive dig om, hvilke kontaktlinser der passer bedst til dit syn og din livsstil.

Kontaktlinser til bygningsfejl (astigmatisme)

Det er intet problem, hvis du har bygningsfejl og vil nyde et skarpere syn med kontaktlinser. Tværtimod. Med toriske linser til bygningsfejl kan du stille skarpt, selvom du har bygningsfejl.

Hvis du bruger kontaktlinser til bygningsfejl, er det vigtigt, at de sidder rigtigt i dit øje. Hvis de ikke gør, vil kontaktlinserne genere og i værste fald forringe dit syns skarphed.

Oplever du det, kan du blinke et par gange eller prøve at skubbe kontaktlinsen forsigtigt ud på det hvide i dit øje. Når kontaktlinsen sidder rigtigt, kan du ikke mærke dem, fordi de følger dit øjes form og på den måde korrigerer for dine bygningsfejl. Helt uden gener.

Køb billige kontaktlinser på nettet

Nogle gange er det nemmere at handle online. Det gælder også for kontaktlinser. Hos Synoptik behøver du ikke at skulle ned i butikker eller ringe for at bestille dine kontaktlinser. Du kan få billige kontaktlinser online her på siden uden ekstra gebyrer ved at købe kontaktlinser online, og du får samme gode kvalitet, som når du køber i butikken.

Hvis kontaktlinser er nyt for dig, kan du i Synoptik opleve kontaktlinser gratis i de første 10 dage af dit nye kontaktlinseabonnement.

Det giver dig bl.a. mulighed for at prøve forskellige typer kontaktlinser, god tid til at vælge de bedste kontaktlinser, eksperthjælp til at bruge kontaktlinser og straks adgang til alle dine eksklusive abonnementsfordele.

Fortsætter du med dit kontaktlinseabonnement, refunderer vi prisen på 298 kr. for din udvidede synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID & PRØV LINSER

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.