Køb solbriller online
-

Solbriller byttes helt frem til 15.01.2022

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Burberry solbriller

0 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

Burberry solbriller - klassisk britisk elegance

Det britiske designermærke Burberry har altid været et synonym for luksus og ekstravagant kvalitet. Med sine rødder dybt forankret i den britiske overklasse har Burberry siden 1856 produceret et væld af klassikere, der har skabt genklang verden over. I 1880 opfandt grundlæggeren Thomas Burberry eksempelvis stoffet garbardine, og i starten af 1900-tallet designede Burberry trenchcoaten til det britiske militær.

Burberrys varemærke har altid været det klassiske ternede stof i beige, sort, hvid og rød, men med den kreative direktør Riccardo Riscis i spidsen har mærket i 2018 præsenteret en ny designretning for solbrillerne. Der er tilføjet et nyt monogram og nyt logo med nye detaljerige designelementer, som har givet dem et mere gennemført look. Og naturligvis altid afstemt med modens aktuelle trends og tendenser.

Burberry-solbriller har alt, du skal bruge for at gøre dit udseende ekstravagant, og den tidløse, klassiske stil sikrer, at dine Burberry-solbriller vil være aktuelle i mange år.

Tidløse Burberry modeller

Der er flere elementer, der kan spille ind, når solbriller skal defineres som ”tidløse”. Brandet kan være en faktor: Jo ældre og mere anerkendet brandet er, jo nemmere er det at skabe en tidløs klassiker. Der er især tre retninger fra Burberry, der kan klassificeres som tidløse:

  1. Burberry-trenchcoaten
  2. Burberry-tørklædet
  3. Burberry-skjorten til mænd

På trods af, at Burberry-solbriller ikke er på ovenstående liste, er de relevante sæson efter sæson. Forklaringen kan især tilskrives Burberrys position som en mastodont i modeverdenen. Mærket er kendt for at levere designs, der er definerende for flere generationer. Se blot deres trenchcoats. Selv om mange high-end-brands har produceret trenchcoats igennem årene, så er Burberry stadig det brand, der associeres tættest med trenchcoaten. Lige gyldigt om du er mand eller kvinde, ung eller gammel.

Burberry solbriller til damer

Burberry er nok mest kendt for sine solbriller til damer. Det er især et resultat af, at brandet havde et langt samarbejde med den britiske supermodel Kate Moss. Faktisk varede det helt fra 1999 til 2015. Ud over at være et ansigt udadtil i en lang årrække for brandet har Kate Moss båret deres designs i flere år. Privat såvel som på den røde løber.

Burberry har i sin 2021-kollektion en bred vifte af Burberry-solbriller, som kan bruges til at understrege dit personlige udseende en given dag. Noget af det, som Burberry er lykkedes med i sin solbrillekollektion til damer, er at skabe high-end Burberry-solbriller, der passer til både den sofistikerede powerkvinde og den unge trendsætter.

Cat-eye, butterfly eller wayfarer Burberry solbriller

I vores sortiment af Burberry-solbriller finder du mange stel i lige så mange stelfarver. Dog har brandet i sin 2021-kollektion primært skabt solbriller i varme jordfarver med runde stelformer eller sorte solbriller med lidt mere skarpe kanter. Det giver et stort udvalg af solbriller til kvinder, der elsker at bære et lidt tungt udseende på øjnene.

I vores sortiment af Burberrry solbriller til kvinder kan især fremhæves tre modeller:

Cat-eye

Denne solbrillemodel er en nyklassiker. Specielt for lidt yngre kvinder. Modellen har fået en make-over af flere brands, og i år har Burberry flere bud på den populære model. Du finder derfor både en cat-eye solbrille fra Burberry i et skarpt og kantet skildpaddestel i modellen Burberry 0BE4299 383013. Er du til den lidt mere underspillede cat-eye-model, vil Burberry 0BE4216 300213 være et godt bud takket være de mere rundede stelkanter.

Butterfly

Sommerfugle-solbriller er en solbrillemodel, hvor stellet minder om en sommerfugls vinger. Modellen var især populær i 2008, hvor Prada lancerede sit design af modellen. Det er en altså en solbrillemodel, der fylder utroligt meget på dit ansigt. Hvis du ikke er bange for at skille dig ud med en stor solbrille, er Burberry 0BE4197 300213 stellet for dig.

Wayfarer

Denne solbrillemodel er en elsket klassiker blandt mange. Derfor bliver der heller ikke udviklet så meget på stellet og rammen som ved andre solbrillemodeller.

Selv om det kan være svært at ændre og innovere på en klassiker, formår Burberry alligevel at gøre det med sin moderne Burberry 0BE4335 39298G-solbrille. Her træder brandet tydeligt frem i solbrillen med et printet logo på solbrillestængerne. På sin vis laver Burberry her en omage til en af sine storhedstider, nemlig perioden 2006-2009. Med disse Burberry solbriller er brandet tilgængeligt for den almindelige forbruger.

Burberry-solbriller til mænd

Flere af Burberrys solbriller er unisex og kan derfor bæres af både mænd og kvinder. Dette skyldes, at solbrillerne i 2021-kollektionen er meget mørke og tunge, hvor de sarte farver altså ikke dominerer billedet, ligesom stelformen er udpræget kantet og tung på ansigtet.

Er du en mand, der ynder de klassiske modetrends, så er Burberry BE3099 11458G en skarp, men klassisk aviator-solbrille i lys guld. Solbrillen er klassisk, og du får en udpræget vintage-vibe fra stellets simplicitet.

Logoet og ternerne taler sit eget sprog

Det er ikke alle high-end luksusbrands, der er lige genkendelige i modebilledet. Her skiller Burberry sig markant ud, ved at deres logo oftest er en integreret del af deres design. I stort set alt de foretager sig.

Hvis du spørger næsten alle modeinteresserede, hvad de forbinder med Burberry, vil svaret være entydigt: Trenhcoaten, skjorten og tørklædet. Det er der ikke noget at sige til. Det er de primære vartegn ved Burberry, som ikke kun er med til at adskille Burberry fra andre luksusbrands. De er blevet et markant tegn på, at du er både mode- og kvalitetsbevidst.

Faktisk er Burberry-ternene så velkendte, at brandet har formået at få designbeskyttelse på deres ternene og farvekombinationen, fordi det netop er så kendt og genkendeligt i den brede befolkning. Det er kommet som resultat af, at Burberry flere gange har været i retten med andre omkring kopiering af deres ternmønster, som er blevet et så dominerende symbol for god stil i modebranchen.

Find logoet på solbrille-stængerne

Burberry logoet og ternene er som sagt en integreret del af det indtryk og design, som Burberry laver. Sæson efter sæson. I 2021-kollektionen har de udviklet et nyt monogram, der sidder på tøj, tasker og sko. Det er selv indprintet på brillestellene.

Det kan du f.eks. se på cat-eye solbrillen: Burberry 0BE4298 382287. Den har et rundt cat-eye-look og bærer det nye monogram på indersiden af solbrillestellet.

Kendetegnet ved Burberrys solbriller er altså, at brandet altid er synligt på solbrillen. På solbrillen Burberry 0BE4332 30018G er de tynde metalstænger dekoreret med deres TB-monogram. Hvis du også er vild med Burberry-ternene, kan du finde dem på solbrillen Burberry 0BE4316 389013. Det er en solbrille med et rundt stel, der passer til de fleste ansigtsformer.

Prøv et par Burberry-solbriller i Synoptik

Kig ind i din lokale Synoptik, hvis du vil prøve et par Burberry-solbriller. Du kan også prøve et par online via vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig et indtryk af, hvordan de passer til præcis dit ansigt.

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser, findes der ikke noget bedre end Burberry solbriller med styrke. Hvis du ønsker at stille skarpt med dine Burberry-solbriller, kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Efterfølgende får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de kvalitetsglas, der passer bedst til dig, dit syn og dine behov i solen. På den måde får du de bedste forudsætninger for at stille skarpt med dine Burberry-solbriller med styrke.

BESTIL TID

I Synoptik har du også mulighed for at få Burberry-solbriller med styrke på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement kan du leje dine briller og solbriller med styrke til en fast, månedlig pris. Og har du kontaktlinser hos os, kan du også få dem med i en og samme løsning.

Med i dit abonnement får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Bl.a. nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov og meget, meget mere…

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.