Dolce & Gabbana solbriller

8 Resultater
Relevans

Find dine Dolce&Gabbana solbriller hos Synoptik

Italien er af mange kendt som modens epicenter, hvorfra en masse kendte mærker udspringer. Blandt andet Versace, Emporio Armani, Gucci, og Bottega Veneta. Italien er også hjemland for Dolce&Gabbana, ofte forkortet D&G.

Når du vælger et par D&G solbriller, får du ikke blot solbriller i høj kvalitet og i et luksuriøst design. Dolce&Gabbana solbriller understreger din unikke personlighed og viser, at du ikke er bange for at tage teten og bruge din stil til at udtrykke dit sande jeg.

D&G solbriller til damer

Solbriller er kvindens smykke. På lige fod med bl.a. halskæder og øreringe. Det betyder, at du kan bruge dine D&G solbriller til damer til at finde din feminine side frem.

D&G solbriller til damer er til dig, der ikke er bange for at skille dig ud fra mængden. Solbrillerne har en enorm detaljerigdom, og på modellernes stænger finder du bl.a. store brandlogoer i guldfarve, der hitter som aldrig før i sæsonens aktuelle solbrilletrends.

Med et par Dolce&Gabbana solbriller kan du altså være sikker på, at du ikke er ligesom alle andre. Solbrillernes bl.a. sorte stel finder en perfekt balance mellem det eksperimenterende og det klassiske.

Ny kollektion af D&G solbriller i Synoptik

Hos Synoptik finder du den nye kollektion af D&G solbriller, der hylder Dolce&Gabbanas DNA og værdier som forførelse, lidenskab og sanselighed.

I kollektionen finder du skæve silhuetter som cat eye solbriller og mere klassiske linjer, som alle er en del af de nyeste solbrilletrends. Flere af modellerne finder du også i tidens populære pilotsolbriller, som fortsætter med at være pryde gader og stræder.

Kollektionen byder på luksuriøse stilarter i kvalitetsmaterialer som acetat og blødt metal, som er komfortable at have på.

Dolce&Gabbana – et italiensk luksusbrand

Domenico Dolce og Stefano Gabbana startede deres samarbejde i 1981, og i 1985 åbnede de to italienske designere deres første butik, som skød eventyret i gang.

I 2006 kunne mærket præsentere sin første kollektion af ekstravagante CE-mærkede solbriller, som yder 100% UV-beskyttelse for at beskytte dine øjnes sundhed mod solens usunde UV-lys.

Flere kendisser og store personligheder har fundet kærligheden for D&G solbriller og viderefører mærkets DNA. Blandt andet Jennifer Lopez og David Gandy, der begge er markante og ikke mindst indflydelsesrige karakterer.

Køb dine nye D&G solbriller i Synoptik

Dolce&Gabbana hjælper hver dag millioner af mennesker verden over med at stille og stå skarpt i solens skarpe stråler. De kan også hjælpe dig.

I din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk finder du de mest populære D&G solbriller, som har speciale i at få mest ud af dit udseende i solen.

I butikken kan du få hjælp af uddannede brillestylister til at finde de D&G solbriller, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine ansigtstræk og meget mere, når vi rådgiver dig.

Spar 25% på D&G solbriller med et kontaktlinseabonnement

Bruger du kontaktlinser til daglig, eller vil du blot opleve alle deres fantastiske fordele?

I Synoptik kan du skræddersy et fleksibelt kontaktlinseabonnement til lige netop det antal dage, du ønsker kontaktlinser til.

Med i dit kontaktlinseabonnement kan du tilmed nyde hele 25% rabat på D&G solbriller. Ligesom du kan opleve større frihed med et væld af andre eksklusive abonnementsfordele.

Du får bl.a. altid nye kontaktlinser ved ændret synsstyrke, synsprøver med sundhedstjek og kontaktlinsetjek (værdi 348 kr.) efter dit behov, fri levering til din hjemmeadresse, altid hele 33% rabat på dine kontaktlinsers normalpris og meget mere.

I Synoptik kan du ovenikøbet prøve kontaktlinser gratis i 10 dage. Bestil tid til at prøve kontaktlinser i dag, og kom godt i gang med at opleve større frihed og hele 25% rabat på dine D&G solbriller.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER

Vi ta’r dit syn alvorligt