Golfbriller

Naturoplevelsen og en dag i den friske luft er medvirkende til, at golfspillere nyder netop denne sport. Udendørs er der dog forhold, som er uforudsigelige og ikke kan kontrolleres.

0

Vælg de rigtige golfsolbriller og -briller

Naturoplevelsen og en dag i den friske luft er medvirkende til, at golfspillere nyder netop denne sport. Udendørs er der dog forhold, som er uforudsigelige og ikke kan kontrolleres. Det har betydning, når du skal klare de varierende synsudfordringer, et golfspil byder på. Læs her, hvilke briller og solbriller til golf du har brug for. 

At følge en lille bold i blændende sol eller flakkende skygger udfordrer dit syn – ser du ikke optimalt, kan det få betydning for din præstation. I værste fald kan det få dig til at kompensere med kroppen på en uhensigtsmæssig måde, så du overbelaster fx din nakke eller albue. Vælg de rigtige stel og glas med hjælp fra Synoptik.

Skarpt syn med den rigtige styrke og brille

Selv små synsfejl kan påvirke øje-hånd-koordinationen. Og på golfbanen skal du både se fjernt, mellem og nært, når du skal drive, putte og føre score-kort. Her vil individuelt tilpassede briller – fx med flerstyrkeglas - blive din store fordel. Vores Den Udvidet Synsprøve består af en række målinger, der fortæller præcist, hvilken styrke, du bør have.

Brilleglas – det betyder behandling og tonet glas

Alle Synoptiks kvalitetsglas er lette, hærdede og refleksfri, hvilket sikrer dig klarhed og gør, at du ikke behøver at pudse brillerne så ofte undervejs. Desuden er et polariseringsfilter en god idé. Det eliminerer effektivt de reflekser og blændinger, der opstår, når sollyset kastes tilbage fra fx plæner og vand.

Farvetonede glas

Glas med den rigtige farve hjælper dig til at se den lille hvide bold i landskabets kontraster og konturer. Optikerne anbefaler en solbrille med gul-orange glas til golfspillere – farven ligger mellem 25 procent og 75 procent gul / orange.

Golfsolbriller – få fuld UV-beskyttelse

En lang dag udendørs kræver briller med 100% UV-beskyttelse – også i gråvejr. Det opnår du med alle Synoptiks solbriller. Vores solbriller med styrke fås også med polariserede glas for fuld klarhed.

Brillestel til golf – jo letter desto bedre

Stel i lette materialer som fx titanium, er velegnede til golfspillere. De er behagelige og glider ikke så nemt ned, når du bevæger dig. Du kan også vælge delvist uindfattede glas, så du får fuldt udsyn og ikke behøver flytte hovedet så meget.

Og husk: Du er altid velkommen til at kigge forbi Synoptik og få præsenteret – og ikke mindst prøve – de bedste briller og solbriller til din sport.

Find din nærmeste butik her