Golfbriller

Naturoplevelsen og en dag i den friske luft er medvirkende til, at golfspillere nyder netop denne sport. Udendørs er der dog forhold, som er uforudsigelige og ikke kan kontrolleres.

- 4 minutters læsetid

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vælg de rigtige golfsolbriller og -briller

Naturoplevelsen og en dag i den friske luft er medvirkende til, at golfspillere nyder netop denne sport. Udendørs er der dog forhold, som er uforudsigelige og ikke kan kontrolleres. Det har betydning, når du skal klare de varierende synsudfordringer, et golfspil byder på. Læs her, hvilke briller og solbriller til golf du har brug for.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

At følge en lille bold i blændende sol eller flakkende skygger udfordrer dit syn. Ser du ikke optimalt, kan det få betydning for din præstation. I værste fald kan det få dig til at kompensere med kroppen på en uhensigtsmæssig måde, så du overbelaster f.eks. din nakke eller albue. Vælg de rigtige stel og glas med hjælp fra Synoptiks eksperter.

Skarpt syn med den rigtige styrke og brille

Selv små synsfejl kan påvirke øje-hånd-koordinationen. Og på golfbanen skal du både se fjernt, mellem og nært, når du skal drive, putte og føre score-kort. Her vil individuelt tilpassede briller – f.eks. med flerstyrkeglas - blive din store fordel. En Udvidet Synsprøve med sundhedstjek består af en række målinger, der fortæller præcist, hvilken styrke du bør have.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Brilleglas – det betyder behandling og tonet glas

Alle vores kvalitetsglas er lette, hærdede og refleksfri, hvilket sikrer dig klarhed og gør, at du ikke behøver at pudse brillerne så ofte undervejs. Desuden er et polariseringsfilter en god idé. Det eliminerer effektivt de reflekser og blændinger, der opstår, når sollyset kastes tilbage fra f.eks. plæner og vand. Og det beskytter ikke mindst dine øjne mod solens usunde UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed.

Farvetonede glas

Glas med den rigtige farve hjælper dig til at se den lille hvide bold i landskabets kontraster og konturer. Vores autoriserede optikere anbefaler en solbrille med gul-orange glas til golfspillere. Farven ligger mellem 25 procent og 75 procent gul/orange.

Golfsolbriller – få fuld UV-beskyttelse

En lang dag udendørs kræver briller med 100% UV-beskyttelse – også i gråvejr. Det opnår du med alle Synoptiks kvalitets- og designersolbriller. Vores solbriller med styrke fås også med polariserede glas for fuld klarhed.

SE UDVALG AF POLARISEREDE SOLBRILLER

Brillestel til golf – jo letter desto bedre

Stel i lette materialer som f.eks. titanium er velegnede til golfspillere. De er behagelige og glider ikke så nemt ned, når du bevæger dig. Du kan også vælge delvist uindfattede glas, så du får fuldt udsyn og ikke behøver flytte hovedet så meget.

Find et omfattende udvalg af
sportsbriller til golf i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af briller til golf, som kan hjælpe dig med at stille skarpt og nyde alt det bedste på golfbanen. I butikken finder du briller fra kendte mærker som Ray-Ban, Oakley, Gucci, Peak Performance, Heritage, Hugo Boss, Tommy Hilfiger og mange, mange flere.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og oplev vores autoriserede optikeres store ekspertise, når vi bl.a. kortlægger, om dine golfbriller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Efterfølgende kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med, hvilke golfbriller der passer bedst til din ansigtsform, dine farver, din øvrige stil og meget, meget andet. Alt sammen med stor ekspertise og bl.a. med udgangspunkt i sæsonens nyeste trends og tendenser.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.