Golfbriller og -solbriller

Naturoplevelsen og en dag i den friske luft er medvirkende til, at golfspillere nyder sporten. Udendørs er der dog forhold, som er uforudsigelige og ikke kan kontrolleres. Det betyder, at bestemte briller er en fordel.

- 5 minutters læsetid

Har du behov for golfbriller med din præcise synsstyrke? Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i dag, og stil skarpt på golfbanen med briller til golf eller solbriller til golf med styrke.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Briller til golf

Selv små synsfejl kan påvirke øje-hånd-koordinationen. Og på golfbanen skal du både se fjernt, mellem og nært, når du skal drive, putte og føre score-kort.

I sådanne situationer vil individuelt tilpassede briller – f.eks. med flerstyrkeglas - blive din store fordel. Så behøver du ikke at tage forskellige briller på, når du skal se fra forskellige afstande på golfbanen.

De bedste brilleglas til golfbriller

Alle vores kvalitetsglas er lette, hærdede og refleksfri. Det sikrer dig klarhed og gør, at du ikke behøver at pudse brillerne så ofte undervejs.

Desuden er et polariseringsfilter en god idé. Det eliminerer effektivt de reflekser og blændinger, der opstår, når sollyset kastes tilbage fra f.eks. plæner og vand. Og det beskytter ikke mindst dine øjne mod solens usunde UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed.

Farvetonede glas til golfbriller

Et godt valg er at vælge golfbriller med farveskiftende glas. Med sådanne briller til golf behøver du ikke at skifte mellem briller og solbriller. Du har i stedet begge brilletyper samlet i en og samme golfbrille.

Dine golfbriller med farveskiftende glas ændrer automatisk farve, så snart du bevæger dig udenfor, og UV-lys rammer brilleglassene.

Brillestel til golf – jo lettere jo bedre

Stel i lette materialer som f.eks. titanium er velegnede til golfspillere. De er behagelige og glider ikke så nemt ned, når du bevæger dig.

Du kan også vælge delvist uindfattede glas. På den måde får du fuldt udsyn og behøver ikke at flytte dit hoved så meget.

Vælg de rigtige solbriller til golf

At følge en lille bold i blændende sol eller flakkende skygger kan udfordre dit syn.

Ser du ikke optimalt, kan det få betydning for din præstation. I værste fald kan det få dig til at kompensere med kroppen på en uhensigtsmæssig måde, så du overbelaster f.eks. din nakke eller albue.

Det kræver sin specialist at rådgive dig om dit bedste valg af solbriller eller briller til golf. I din lokale Synoptik finder du glasspecialister, som kan rådgive dig om dit bedste valg af solbriller og briller til golf.

I butikken kan du samtidig også gå på opdagelse i et omfattende udvalg af solbriller til golf, som kan minimere gener fra solens skarpe stråler, når du spiller golf.

Golfsolbriller med UV-beskyttelse

En lang dag udendørs kræver solbriller med 100% UV-beskyttelse – også i gråvejr. Det opnår du med alle Synoptiks solbriller, som du finder fra alle de populære designermærker.

Vores solbriller med styrke fås også med polariserede glas for at få fuld klarhed. Se vores store udvalg af polariserede solbriller til golf her, og oplev alle fordelene.

Farven på solbrilleglassene gør en forskel

Glas med den rigtige farve hjælper dig til at se den lille hvide bold i landskabets kontraster og konturer. Se vores guide til at finde den bedste glastype og -farve på dine solbriller til golf lige her.

Vores glasspecialister anbefaler en solbrille med gul-orange glas til dig, der spiller golf og ønsker solbriller til golf. Farven ligger mellem 25 procent og 75 procent gul/orange. Det sikrer dig optimal synskomfort på golfbanen.

Find dine nye briller til golf i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af briller til golf, som kan hjælpe dig med at stille skarpt og nyde alt det bedste på golfbanen.

I butikken finder du briller fra kendte mærker som Ray-Ban, Oakley, Gucci, Peak Performance, Ralph Lauren, Hugo Boss, Armani Exchange, Arnette og mange flere.

Få din synsstyrke i dine golfbriller

I din lokale Synoptik står vores autoriserede optikere klar til at måle din præcise synsstyrke og hjælpe dig med at vælge de bedste briller til golf.

I en Synsprøve med sundhedstjek kortlægger vi bl.a., om dine golfbriller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Efterfølgende kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med, hvilke golfbriller der passer bedst til din ansigtsform, dine farver, din øvrige stil og meget andet.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen