Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Carrera solbriller

8 Resultater
Sortér efter
Relevans

Carrera-solbriller - designet til et aktivt liv

Carrera er et sporty mærke, der producerer briller og solbriller i høj kvalitet til mænd og kvinder. Carrera-solbriller henvender sig til den stil- og kvalitetsbevidste forbruger, og alle designs er – udover at være optimalt beskyttende mod solens UV-lys – også afstemt med modens aktuelle trends og tendenser. Carrera-solbriller er designet til dig med en aktiv livsstil, der samtidig ønsker solbriller med et autentisk design i højeste kvalitet. Carrera-solbriller kan bruges til alle aktiviteter i dagligdagen – lige fra sport til fritid. De yder naturligvis 100% UV-beskyttelse. På den måde kan du trygt åbne dine øjne i solens usunde UV-lys.

Historien bag Carrera

Carrera blev grundlag i 1956 af Østrigske Wilhelm Anger og har siden gjort sig bemærket som en af branchens vigtigste producenter af sportsartikler. Bl.a. også i form af Carrera-solbriller. Carrera betyder løb på spansk, og brandet er oprindeligt inspireret af racerløbet "Carrera Panamericana". En af de grundlæggende værdier for Carrera er at producere optimale produkter til sportsudøvere. Nysgerrighed og en aktiv livsstil er de altoverskyggende kerneværdier for Carrera, der har mottoet ’der er ingen belønning uden risiko’.

Carrera-solbriller til mænd

Er du på udkig efter et par Carrera-solbriller til mænd? På siden her kan du se vores udvalg af Carrera-solbriller til herre, som du både finder online og i din lokale Synoptik. Carrera-solbriller mikser innovation med et tidløst og elegant design til en aktiv livsstil. Tag for eksempel et kig på den populære model CAR17S3, som er velegnet til kraftigt sollys og produceret af hightech materiale, der giver fantastisk tilpasning og fleksibilitet.

Carrera-solbriller til kvinder

Er du på udkig efter et par Carrera-solbriller til kvinder, så finder du et stort udvalg her på siden. Carrera-solbriller blander funktionalitet med et sporty design, der appellerer til den kvalitetsbevidste kvinde. I vores store udvalg af Carrera-solbriller til kvinder finder du bl.a. modellen CAR247/S, der med sit behagelige og holdbare pilotinspirerede stel er den perfekte solbrille til dig, der ønsker solbriller med et sporty og elegant look.

Vil du prøve et par Carrera-solbriller?

Prøv Carrera-solbriller i din lokale Synoptik, eller prøv dem online allerede nu ved hjælp af vores Virtual-Try-On-funktion. Se mere ved at klikke ind på de Carrera-solbriller, du godt kan lide. Det giver dig et indtryk af, om de Carrera-solbriller, der falder i din smag, passer til netop dit ansigt.

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig, findes der ikke noget bedre end Carrera-solbriller med styrke. Et skarpere syn i solen starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel med dine nye Carrera-solbriller.

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.