Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur online

Carrera solbriller

6 Resultater
Relevans

Carrera solbriller - designet til et aktivt liv

Carrera er et sporty mærke, der producerer briller og solbriller i høj kvalitet til mænd og kvinder. Carrera solbriller henvender sig til den stil- og kvalitetsbevidste forbruger, og alle designs er – ud over at være optimalt beskyttende mod solens usunde UV-lys – også afstemt med den nyeste solbrillemode.

Carrera solbriller er designet til dig med en aktiv livsstil, der samtidig ønsker solbriller med et autentisk design i højeste kvalitet. Carrera solbriller kan bruges til alle aktiviteter i dagligdagen – lige fra sport til fritid. De yder naturligvis 100% UV-beskyttelse. På den måde kan du trygt åbne dine øjne, når solen forkæler dig og spreder UV-stråler.

Historien bag Carrera

Carrera blev grundlagt i 1956 af Østrigske Wilhelm Anger og har siden gjort sig bemærket som en af branchens vigtigste producenter af sportsartikler. Herunder solbriller. Carrera betyder 'løb' på spansk, og brandet er oprindeligt inspireret af racerløbet 'Carrera Panamericana'. En af de grundlæggende værdier for Carrera er at producere optimale produkter til sportsudøvere. Nysgerrighed og en aktiv livsstil er de altoverskyggende kerneværdier for Carrera, der har mottoet ’der er ingen belønning uden risiko’.

Carrera solbriller til mænd

Er du på udkig efter et par Carrera solbriller til mænd? På siden her kan du se vores udvalg af Carrera solbriller til herre, som du både finder online og i din lokale Synoptik. Carrera solbriller mikser innovation med et tidløst og elegant design til en aktiv livsstil. Tag for eksempel et kig på den populære model CAR17S3, som er velegnet til kraftigt sollys og produceret af et hightech materiale, der giver fantastisk tilpasning og fleksibilitet.

Carrera solbriller til kvinder

Er du på udkig efter et par Carrera solbriller til kvinder, så finder du et stort udvalg her på siden. Carrera solbriller blander funktionalitet med et sporty design, der appellerer til den kvalitetsbevidste kvinde. I vores store udvalg af Carrera solbriller til kvinder finder du bl.a. modellen CAR247/S, der med sit behagelige og holdbare pilotinspirerede stel er den perfekte solbrille til dig, der ønsker solbriller med et sporty og elegant look.

Vil du prøve et par Carrera solbriller?

Prøv Carrera solbriller i din lokale Synoptik, eller prøv dem online allerede nu ved hjælp af vores Virtual-Try-On-funktion. Se mere ved at klikke ind på de Carrera solbriller, du godt kan lide. Det giver dig et indtryk af, om de Carrera solbriller, der falder i din smag, passer til netop dit ansigt og din ansigtsform.

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig, findes der ikke noget bedre end Carrera solbriller med styrke, som du i Synoptik kan få, uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn. Alt det kan vores autoriserede optikere udmåle i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som også indeholder et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dig bl.a. for mulige tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

Bestil tid allerede i dag, og oplev en synlig forskel i solen med dine nye Carrera solbriller til mænd og damer.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.