Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Carrera

7 Resultater
Sortér efter
Relevans

Carrera-solbriller – designet til et aktivt liv

Siden 1956 har det østrigske brille- og solbrillemærke Carrera skrevet sig ind i modens historiebøger som et sporty mærke, der producerer briller og solbriller i høj kvalitet – både til mænd og kvinder. Carrera henvender sig til den stil- og kvalitetsbevidste forbruger på overbevisende manér, og alle designs er – udover at være optimalt beskyttende mod solens UV-stråler – også afstemt med aktuel mode.

Carrera er oprindeligt inspireret af racerløbet Carrera Panamericana, og en af de grundlæggende værdier for mærket er at producere optimale produkter til sportsudøvere – heriblandt solbriller, som mærket formår at gøre med bravur.

Få det bedste ud af solskinsdagene med Carrera-solbriller. Solbrillerne kan bruges til alle aktiviteter i dagligdagen – lige fra sport til fritid. De yder naturligvis 100 % UV-beskyttelse, således atså de altid passer på dine øjne.

 

Vil du prøve et par Carrera-solbriller?

Hos os kan du altid prøve et bredt udvalg af Carrera-solbriller. Kig ind i din lokale Synoptik, hvis du vil prøve et par. Du kan også prøve dem online via vores Virtual-Try-On-funktion for at få en idé om, hvorvidt de Carrera-solbriller, du godt kan lide, passer til dit ansigt. Prøv dem online ved at klikke ind på de enkelte modeller, du godt kan lide.

Går du med briller til daglig, og har du behov for styrke i dine solbriller? Så anbefaler vi, at du får lavet en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek. På den måde er du sikker på, at solbrillerne får den rette styrke.

BESTIL TID