Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Carrera solbriller

14 Resultater
Sortér efter
Relevans

Carrera-solbriller – designet til et aktivt liv

Siden 1956 har det østrigske brille- og solbrillemærke Carrera skrevet sig ind i modens historiebøger som et sporty mærke, der producerer briller og solbriller i høj kvalitet – både til mænd og kvinder. Carrera-solbriller henvender sig til den stil- og kvalitetsbevidste forbruger på overbevisende manér, og alle designs er – udover at være optimalt beskyttende mod solens UV-lys – også afstemt med modens aktuelle trends og tendenser.

Carrera er oprindeligt inspireret af racerløbet "Carrera Panamericana", og en af de grundlæggende værdier for mærket er at producere optimale produkter til sportsudøvere – heriblandt solbriller, som mærket formår at gøre med karisma.

Få det bedste ud af solskinsdagene med Carrera-solbriller. Solbrillerne kan bruges til alle aktiviteter i dagligdagen – lige fra sport til fritid. De yder naturligvis 100% UV-beskyttelse, således atså de altid passer på dine øjne.

Vil du prøve et par Carrera-solbriller?

Du finder altid et stort udvalg af Carrera-solbriller helt eksklusivt i din lokale Synoptik. Du kan også prøve dem online med vores Virtual-Try-One-funktion for at få en idé om, hvordan de Carrera-solbriller, du har set dig varm på, passer til llige netop dit ansigt. Prøv Carrera-solbriller online ved at klikke ind på de enkelte modeller, du godt kan lide.

Går du med briller eller kontaktlinser til daglig, og har du behov for at stille skarpt i solen med dine Carrera-solbriller? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at dine Carrera-solbriller får din helt rette styrke.

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.