Top 3 populære solbriller til damer og mænd

De rette solbriller beskytter dine øjne og dine øjenomgivelser mod solens usunde UV-lys året rundt. Samtidig understreger populære solbriller din personlige stil og får dig til at skinne om kap med solen.

Når du vælger solbriller fra alle de kendte designermærker hos os, er du altid sikker på 100% UV-beskyttelse. På den måde skal du ikke bekymre dig for solens mulige påvirkning af dine øjnes sundhed.

Vi har samlet top 5 over månedens mest populære solbriller her. Både til damer og mænd. Ofte er det de ikoniske solbriller fra Ray-Ban, der topper listen. Find inspiration i de mest populære solbriller her, og se det store udvalg af solbriller fra Ray-Ban, Gucci, Burberry, Hugo Boss, Versace, Emporio Armani, Michael Kors og mange, mange flere.

 

Top 3 populære solbriller dame

Her er de mest populære solbriller dame, som allerhitter lige nu.
 

SE POPULÆRE SOLBRILLER TIL DAMER

Top 3 populære solbriller herre

Her er de mest populære solbriller herre, der kan hjælpe dig med at få mest ud af dit udseende i solen.
 

SE POPULÆRE SOLBRILLER TIL HERRER

Find de mest populære solbriller i Synoptik

I din lokale Synoptik og online på synoptik.dk kan du gå på opdagelse i et omfattende udvalg af populære solbriller fra alle de kendte designermærker:

Ray-BanGucciBurberrySaint LaurentBottega Veneta ∙ Balenciaga ∙ Tom FordHugo BossChloé ∙ Bvlgari ∙ Michael KorsMiu Miu ∙ Emporio ArmaniVersaceOakleyPolaroidPradaUnder Armour ∙ Persol ∙ Dolce&Gabbana
 

SE POPULÆRE SOLBRILLER


Hvis du har svært ved at finde de populære solbriller til både dame og herre, der klæder dig bedst, kan vores uddannede brillestylister give dig ekspertrådgivning.

Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine individuelle ansigtstræk, din øvrige tøjstil og bruger vores store viden om sæsonens nyeste solbrillemode, når vi hjælper dig med at finde de mest populære solbriller.

Få populære solbriller med styrke

For dig, der bruger briller eller kontaktlinser til daglig, er solbriller med styrke nærmest nødvendige for at stille skarpt i solen. I Synoptik kan du få stort set alle vores populære solbriller med din præcise synsstyrke. På den måde kan du få alle livets øjeblikke med og nyde solen i fulde drag.

I din lokale Synoptik finder du autoriserede optikere, der står klar til at udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du kan stille skarpt i solen med populære solbriller til dame og herre.

Start med at bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og oplev vores store ekspertise. Med avanceret optisk udstyr kortlægger vi bl.a., om dine populære solbriller med styrke skal kortlægge for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.
 

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE


Vi ta'r dit syn alvorligt