Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur på online køb

Hugo solbriller

6 Resultater
Relevans

HUGO solbriller – innovative og moderigtige detaljer

HUGO solbriller er ikke populære uden grund. Mærket er nemlig ideelt til dig, der vil udtrykke, præcis hvem du er. Og ikke mindst til dig, der vil gøre det på stilede præmisser og ud fra den nyeste brillemode, som HUGO solbriller altid henter inspiration i.

HUGO solbriller er moderne og altid i overensstemmelse med det, mærket står for: En gennemgående moderne og urban til, unikke designsignaturer, kvalitet og stor værdi for pengene. Det er bl.a. det, der gør solbriller fra HUGO til et oplagt valg for dig, som søger et trendy og afslappet look.

Kvalitetssolbriller med UV-beskyttelse fra 1999

HUGO Eyewear blev lanceret i 1999 med det formål at kombinere HUGO BOSS’ kvalitetsarv og gennemgående kreativitet med innovative og nye modedetaljer. Linjen var oprindeligt rettet mod et yngre, modeorienteret publikum, men bliver i dag brugt af alle aldre. Solbrillerne er nemlig tidløse: Deres stil afbalancerer god form og design. Det gør dem til solbriller, hvor alder er helt uden betydning.

Solbriller fra HUGO Eyewear er samtidig din garanti for kvalitet. Du kan trygt åbne dine øjne, når du bruger dine HUGO solbriller. Alle yder 100% UV-beskyttelse for at sikre dig, at dine øjnes sundhed ikke bliver påvirket af UV-eksponeringen fra solen.

Prøv HUGO solbriller hos Synoptik

HUGO har hjulpet utallige mennesker med at udtrykke, hvem de er. Hvis de også skal hjælpe dig, kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg online her på synoptik.dk eller i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister rådgive dig om, hvilke HUGO solbriller der klæder dig bedst. Med stor viden om sæsonens tendenser og med udgangspunkt i dig, din stil, dine farver og måden, de enkelte solbriller fra HUGO bl.a. passer til din ansigtsform.

Vil du have HUGO solbriller med styrke?

Kig ind i din lokale Synoptik, og prøv løs af vores mange kvalitetssolbriller med UV-beskyttelse fra HUGO Eyewear. Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og ønsker at stille skarpt i solen med HUGO solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke i Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi altså, om du f.eks. døjer med nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl. På den måde får du gode forudsætninger for at få alle dit livs øjeblikke med, når solen forkæler dig.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.