Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Hugo solbriller

8 Resultater
Sortér efter
Relevans

HUGO solbriller – innovative og moderigtige detaljer

HUGO-solbriller handler om individualitet: Om at udtrykke, hvem du er – men på stilede og aktuelle modepræmisser. HUGO-solbriller er nemlig moderne og altid i overensstemmelse med det, mærket står for: En gennemgående moderne og urban stil, unikke designsignaturer, kvalitet og stor værdi for pengene.

Det er netop det, der gør solbriller fra HUGO til et oplagt valg for dig, som søger et trendy og afslappet look. Altid på bølgelængde med modens nyeste trends og tendenser – men samtidig også for dig, der vil skille dig ud fra mængden.

HUGO eyewear blev lanceret i 1999 med det formål at kombinere HUGO BOSS’ kvalitetsarv og gennemgående kreativitet med innovative og nye modedetaljer. Linjen var oprindeligt rettet mod et yngre, modeorienteret publikum, men bliver i dag brugt af alle aldre. Solbrillerne er nemlig tidløse: Deres stil har alle det til fælles, at de afbalancerer god form og design. Det gør dem til solbriller, hvor alder er helt uden betydning.

Stol trygt på kvaliteten, når du køber solbriller fra HUGO. Og åbn trygt dine øjne, når du bruger dine HUGO-solbriller. Alle yder 100% UV-beskyttelse. Du er derfor garanteret optimal beskyttelse, når solen spreder sine usunde UV-stråler.

Prøv HUGO-solbriller hos Synoptik

HUGO har hjulpet utallige mennesker med at udtrykke, hvem de er. Skal de også hjælpe dig?

Kig ind i din lokale Synoptik, og prøv solbriller fra HUGO, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og vil have HUGO-solbriller med styrke. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og sørger for, at du får de bedste forudsætninger for at opleve en synlig forskel, når solen forkæler dig.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.