Oplev DAILIES Total1™

Velkommen til din komfortzone

Dine øjne har brug for kontaktlinser, der føles lige så behagelige sidst på dagen. Med DAILIES Total1™ kontaktlinser kan du opnå netop den følelse. Deres teknologi med gradueret vandindhold danner en blød pude af fugt, der har ét formål: at optimere din synskvalitet og -komfort i din hverdag.

Find DAILIES Total1™ i din lokale Synoptik, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du vil opleve kontaktlinsernes komfort. I Synoptik tilmed for kun 0 kr. i hele to måneder ved valg af et kontaktlinseabonnement med DAILIES Total1™ kontaktlinser.

BESTIL TID OG OPLEV TOTAL1™ GRATIS

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

DAILIES Total1™ kontaktlinser har vist god funktionalitet

Næsten 9/10…

Næsten 9 ud af 10 af adspurgte DAILIES Total1™ kontaktlinsebrugere udtaler, at kontaktlinserne føles behagelige sidst på dagen.

Mere end 7/10…

Mere end 7 ud af 10 af adspurgte DAILIES Total1™ kontaktlinsebrugere oplever, at de har et skarpt og klart syn, når de bruger digitale skærme som f.eks. smartphones.

Næsten 8/10…

Næsten 8 ud af 10 af adspurgte DAILIES Total1™ kontaktlinsebrugere er enige i, at kontaktlinserne føles mindre tørre sidst på dagen sammenlignet med deres tidligere kontaktlinser. 

Oplev DAILIES Total1™ kontaktlinser for 0 kr. i hele 2 måneder

DAILIES Total1™ kontaktlinser kan blive dine for kun 0 kr. i de 2 første måneder af dit nye fleksible kontaktlinseabonnement. Det er et skarpt syn til lige så skarpe priser.

Dine to måneder for kun 0 kr. starter med en præcis udmåling af dine styrker hos vores autoriserede optikere. Alt det gør vi med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Efterfølgende giver vores kontaktlinsespecialister dig ekspertråd til at komme godt i gang med at nyde et skarpere syn med DAILIES Total1™, og vores abonnementsspecialister står klar til at gøre dig meget klogere på, hvordan du kan nyde større frihed med et fleksibelt kontaktlinseabonnement.

BESTIL TID OG OPLEV TOTAL1™ GRATIS

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Gælder ”Total1™” 1-dags kontaktlinser med en besparelse pr. md. på op til 498 kr. ved oprettelse af abo. inden d. 31.12.2021. Abo. er bindende i 6 md. og fortsætter herefter, til det opsiges. Mindstepris i bindingsperiode 1992 kr. Kan benyttes af alle uden Synoptik kontaktlinseabo. inden for de sidste 3 mdr.

Få større frihed og gode fordele med et fleksibelt kontaktlinseabonnement

Med et fleksibelt kontaktlinseabonnement i Synoptik kan du ikke kun nyde et skarpere syn. Du kan også nyde ubegrænset ekspertrådgivning. Tilmed sammen med et væld af eksklusive fordele skræddersyet til dig og dit syn af vores abonnementsspecialister. Alt sammen til en fast månedlig pris.

Nyd bl.a.:

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.