Spar 25 % eller få 3 mdr. abonnement gratis på iWear kontaktlinser*

Lev livet med endags- og månedslinser. Kig ind i en Synoptik-butik – og lad vores dygtige optikere hjælpe dig med at finde de helt rigtige kontaktlinser til dig og din livsstil. Lige nu får du de første 3 måneder gratis* ved køb af abonnement i min. 6 måneder - eller køb online og spar 25 % nu, hvis du kender din styrke.  

Spar 25 % på iWear nu

Book synsprøve og prøv kontaktlinser

*Tilbuddet gælder t.o.m. 23.08.20 ved køb af endags-kontaktlinseabonnement til min. 148 kr./md. i 6 mdr. Kan benyttes af alle, der ikke har haft et Synoptik kontaktlinseabonnement inden for de sidste 3 mdr. Du kan også få opmålt din styrke og prøve kontaktlinser gratis i 10 dage mod et depositum for synsprøven på 298 kr., som tilbagebetales ved køb af kontaktlinseabonnement, eller hvis du ikke er tilfreds.

 Dyrk sport og vær aktiv, dans til den lyse morgen, spis ude i løbet af ugen og udlev dine drømme. Livet skal leves, så lad ikke dine briller eller kontaktlinser stoppe dig! 

iWaer endagslinser er det nemme valg for dig, der elsker at være i gang de fleste af døgnets timer og helst slipper for at rengøre og opbevare dine kontaktlinser over natten. Månedslinser er det lidt billigere alternativ for dig, der bare vil have gode kontaktlinser, så du altid ser skarpt - og ser skarp ud. 

Hvilke kontaktlinser passer til din livsstil?

Banner collection with template: undefined is not defined in CmsBannerCollection component.

Vil du have landets mest fleksible abonnement på kontaktlinser? 

Hos Synoptik kan du frit vælge, om du ønsker kontaktlinser fra 1-7 dagen om ugen, og prisen afspejler naturligvsi dit valg. Derudover får du en lang række fordele:
- Direkte levering til døren
- Gratis årligt kontaktlinsetjek 
- Spar 25 % på solbriller året rundt

Bestil tid og prøv kontaktlinser

Se alle fordelene

iWear kontaklinser - Køb online

29 Resultater
Relevans

- Fri hjemmelevering ved +499 kr. (ellers 29 kr.)
- Fri levering til butik
- Fri retur

Spørgsmål eller behov for hjælp?

Kontakt kunderservice

Find butik