Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Ray-Ban solbriller børn

11 Resultater
Relevans

Ikoniske Ray-Ban solbriller til børn

Klæd familiens yngste på med ikoniske Ray-Ban solbriller til børn. Solbrillerne findes i mange af de modeller, vi kender og elsker fra Ray-Ban solbriller til voksne. Bare i mindre format.

Børn elsker at efterligne de voksne. De laver mad i legekøkkenet, ligesom de bruger de samme ord og vendinger som resten af familien. Med Ray-Ban solbriller til børn, der går under navnet Ray-Ban Kids, kan de også blive klædt på til solskinsvejret, så de ligner mor og far.

Ray-Ban solbriller til børn har en god pasform, er holdbare og beskytter øjnene optimalt mod solens usunde UV-lys, som børns øjne er særligt disponerede for. Ray-Ban solbriller til børn går ikke på kompromis med noget som helst.

Beskyt dine børns øjne i solen med Ray-Ban solbriller til børn

Alle forældre ønsker at passe på deres børn så godt som muligt. Mange er imidlertid ikke klar over, at det er ekstra vigtigt at passe på deres børns øjne i solen.

Når du køber Ray-Ban solbriller til børn online her på synoptik.dk eller i din lokale Synoptik, behøver du ikke at være nervøs for dine børns øjnes ve og vel. Alle Ray-Ban solbriller til børn i vores sortiment yder 100% UV-beskyttelse. På den måde påvirker solens UV-stråler ikke deres syn og øjnes sundhed.

Børns øjne er mere følsomme og modtagelige overfor solens usunde UV-stråler. Børns pupiller er større end voksnes pupiller. Det betyder, at der kommer en større mængde stråler ind i øjnene.

Af den årsag er det vigtigt, at du beskytter dine børns øjne i solen. Eksempelvis med et par Ray-Ban solbriller til børn, hvor kvaliteten altid er i top.

Fordele ved Ray-Ban solbriller til børn

Der er mange fordele ved at vælge Ray-Ban solbriller til børn. For det første får dit barn et par solbriller i god kvalitet. Ray-Ban har lavet solbriller i næsten 100 år, og kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Det vidner deres lange og anerkendte historik om.

Høj kvalitet

Når du køber solbriller til børn, er høj kvalitet et must. Børn er ikke lige så gode til at passe på deres ting som voksne.

På grund af den sublime kvalitet går Ray-Ban solbriller til børn ikke så nemt i stykker. De er således en god investering for børnenes øjensundhed og vilde lyster.

Optimal øjenbeskyttelse

En fordel ved Ray-Ban solbriller til børn er, at de beskytter børns øjne mod solens usunde UV-lys optimalt. Synet er vores vigtigste sans, og vi kan med fordel være opmærksomme på vores børns øjne i solen.

Det er en god idé at lade dit barn bruge sine Ray-Ban solbriller til børn hele året. Selv på en halvgrå efterårsdag udstråler solen UV-lys, der kan have indvirkning på deres øjensundhed.

Tidløse designs

En tredje fordel ved Ray-Ban solbriller til børn er det tidløse design, der er en sikker vinder for alle.

Ray-Ban tilbyder solbriller til børn i mange af de modeller, der har sat mærket på verdenskortet. Blandt andet de populære pilotsolbriller Aviator som modellen Ray-Ban Kids 0RJ9506S 223/2P eller ROUND som modellen Ray-Ban Kids 0RJ9547S 223/71.

Når design og funktion går hånd i hånd

Et godt design er afgørende. Naturligvis. Hos Synoptik lægger vi lige så meget vægt på funktionalitet.

Heldigvis findes der mange forskellige solbriller, der lever op til vores strenge krav om godt design og funktionalitet. Ray-Ban solbriller til børn er ingen undtagelse.

Ray-Ban er kendt og elsket for sine solbriller til mænd, damer og børn. Solbriller fra Ray-Ban Kids fusionerer på overlegen vis funktion og design fra de nyeste solbrilletrends, som Ray-Ban selv er med til at forme.

Stilen er altid cool, og solbrilleglassene garanterer optimal øjenbeskyttelse ved at yde 100% UV-beskyttelse.

Kig ind i din lokale Synoptik, og prøv et par Ray-Ban solbriller til børn. Du kan også nemt og bekvemt købe dem her på siden med fri fragt over 499 kr. og altid fri retur, hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb.

Ray-Ban solbriller med styrke til børn

For børn, der bruger briller til hverdag, er solbriller med styrke en fordel.

I Synoptik kan du få alle vores Ray-Ban solbriller til børn med styrke. Uanset om barnet døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller andre synsudfordringer. Ingen synsfejl er nogen hindring for Ray-Ban solbriller til børn med styrke.

Alt det kortlægger vores autoriserede optikere i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som vi også kan udføre på børn. Vores ekspertise er din og dit barns garanti for, at barnet får alle barndommens værdifulde øjeblikke med i solen.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.