Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Ray-Ban solbriller børn

28 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ikoniske Ray-Ban-solbriller til børn

Klæd familiens yngste på med ikoniske Ray-Ban-solbriller til børn. Solbrillerne findes i mange af de modeller, vi kender og elsker fra Ray-Ban-solbriller til voksne – bare i miniformat. Børn elsker at efterligne de voksne. De laver mad i legekøkkenet, ligesom de bruger de samme ord og vendinger som resten af familien. Med Ray-Ban-solbriller til børn kan de også blive klædt på til solskinsvejret, så de ligner mor og far.

Vi er ikke i tvivl. Dine børn vil elske deres Ray-Ban-solbriller til børn. Ray-Ban-solbriller til børn har en god pasform, er holdbare og beskytter øjnene i solen optimalt. Ray-Ban-solbriller går ikke på kompromis med noget som helst.

Beskyt dine børns øjne i solen med Ray-Ban-solbriller til børn

Alle forældre ønsker at passe på deres børn så godt som muligt. Mange er imidlertid ikke klar over, at det er ekstra vigtigt at passe på deres børns øjne, når solen viser sig fra sin bedste side. Når du køber Ray-Ban-solbriller til børn, behøver du ikke at være nervøs for dine børns øjnes ve og vel. Alle Ray-Ban-solbriller til børn i vores sortiment har 100% UV-beskyttelse. På den måde påvirker solens UV-stråler ikke deres syn og øjnes sundhed – hverken på kort eller lang sigt.

Børns øjne er mere følsomme og modtagelige overfor solens usunde UV-stråler. Børns pupiller er større end voksnes. Det betyder, at der kommer en større mængde stråler ind i øjnene. Derfor er det særligt vigtigt, at du beskytter dine børns øjne i solen. Eksempelvis med et par Ray-Ban-solbriller til børn, hvor kvaliteten altid er i top.

Fordele ved Ray-Ban-solbriller til børn

Der er mange fordele ved at vælge Ray-Ban-solbriller til børn. For det første får dit barn et par solbriller i en helt forrygende kvalitet. Ray-Ban har lavet solbriller i næsten 100 år, og kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Det vidner deres lange og anerkendte historik om. Når du køber solbriller til børn, er høj kvalitet et must. Børn er ikke lige så gode til at passe på deres ting som voksne. På grund af den sublime kvalitet går Ray-Ban-solbriller til børn ikke så nemt i stykker. De er således en god investering for børnenes øjensundhed og vilde lyster.

En anden fordel ved Ray-Ban-solbriller til børn er, at de beskytter dine børns øjne mod solens usunde UV-stråler. Synet er en af vores vigtigste sanser – også før børn. Derfor skal vi være forsigtige, når det kommer til vores børn, ligesom vi er i mange andre sammenhænge. Det er en god idé at lade dit barn bruge sine Ray-Ban-solbriller til børn hele året, når solen skinner. Selv på en halvgrå efterårsdag udstråler solen UV-lys, der kan have indvirkning på deres øjensundhed.

En tredje fordel ved Ray-Ban-solbriller til børn er det tidløse design, der er en sikker vinder for alle – også dit barn. Solbriller får dit barn til at se sød og sej ud, og vi er sikre på, at både du og dit barn vil elske et par Ray-Ban-solbriller til børn.

Når design og funktion går hånd i hånd

Det er altid lækkert med et godt design. Hos Synoptik lægger vi lige så meget vægt på funktionalitet. Heldigvis findes der mange forskellige solbriller, der lever op til vores strenge krav om godt design og funktionalitet. Ray-Ban-solbriller til børn er naturligvis ingen undtagelse.

Ray-Ban er kendt og elsket for at lave solbriller til børn og voksne. Solbrillerne er især kendte for at fusionere design og funktion. Stilen er altid cool, og solbrilleglassene er med 100% UV-beskyttelse. Derfor er vi vilde med Ray-Ban-solbriller til børn hos Synoptik.

Kig ind i din lokale Synoptik, og prøv et par Ray-Ban-solbriller til børn. Du kan også nemt og bekvemt købe dem her på siden.

Ray-Ban solbriller med styrke til børn

I Synoptik kan du få alle Ray-Ban-solbriller med styrke til børn. I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som vi også kan udføre på børn, udmåler vores autoriserede optikere barnets præcise styrker og sørger for, at barnet får gode forudsætninger for at få alle barndommens sjove øjeblikke i solen med. Alt sammen med hjælp fra Ray-Ban-solbriller med styrke til børn.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.