Solbriller med styrke

Hvis du bruger briller, er solbriller med styrke nærmest nødvendige for at sikre dig et skarpt syn, når solen skinner. Derfor tilbyder vi solbriller i din styrke, som samtidig beskytter dine øjne og øjenomgivelser mod solens skadelige stråler. 

Vi har masser af solbriller fra Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Gucci og mange andre lækre mærker i vores butikker. Bestil tid til en Udvidet Synsprøve, og få de helt rigtige solbriller med styrke til dine behov.

Se skarpt og kør sikkert i solen

På jobbet, stranden, ferien eller til sport – vi elsker, når solen skinner, og vi kan leve livet udendørs. Men du går glip af meget, når du ikke ser helt skarpt. Solbriller med styrke sørger for, at du får det hele med. Også i trafikken, hvor solbriller med styrke øger din sikkerhed væsentligt, fordi du undgår at blive blændet, når solen hænger lavt på himlen.

UV-beskyttelse

Dine øjne og den følsomme hud omkring øjnene særligt udsatte for solens skadelige stråler. Derfor er et par gode solbriller afgørende året rundt – både i sommersolen, på en overskyet dag og på skiferien. Hos Synoptik får du altid solbriller med UV-beskyttelse, der passer bedst muligt dig i solen.

Lækre solbrillemærker

Når du har brug for solbriller med styrke, har du samme valgfrihed som alle andre. Vi har både Ray-Ban, Gucci, Tommy Hilfiger, Burberry, Heritage, Carrera, Polaroid og mange flere populære solbrillemærker til dine solbriller med styrke.

Se udvalget af solbriller Bestil tid