Solbriller med styrke fra alle de kendte brillemærker | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

SOLBRILLER MED STYRKE

Hvis du normalt bruger briller, kan det godt virke som en udfordring at skulle købe solbriller. Hos Synoptik tilbyder vi at lave solbriller med styrke til dig, så du kan se alting lige så skarpt udendørs i solen, som du gør indendørs. Samtidig beskytter solbriller med styrke dine øjne og øjenomgivelser mod solens skadelige stråler.

Hos os kan du finde mere end 30 af de bedste solbrillemærker, så vi har helt sikkert et par solbriller, der passer til dig. Bestil tid allerede nu til en Certificeret Synsprøve med Sundhedstjek, og find den rigtige styrke til dine nye solbriller.

SE SKARPT OG
KØR SIKKERT I SOLEN

På jobbet, stranden, ferien eller til sport – vi elsker, når solen skinner, og vi kan leve livet udendørs. Men du går glip af meget, når du ikke ser helt skarpt. Solbriller med styrke sørger for, at du får det hele med. Også i trafikken, hvor solbriller med styrke øger din sikkerhed væsentligt, fordi du undgår at blive blændet, når solen hænger lavt på himlen.

PAS GODT PÅ DINE ØJNE
MED UV-BESKYTTELSE

Et par solbriller er meget mere end en beklædningsgenstand. Ligesom din hud, kan dine øjne og den følsomme hud omkring øjnene nemlig tage skade af solens UV-stråler. Derfor er et par gode solbriller afgørende for at beskytte dig – både i stærk sol, når det er overskyet og i sneklædte omgivelser. Når du køber solbriller, er det derfor vigtigt, at du vælger et par med 100% UV-beskyttelse. Hos Synoptik forhandler vi kun solbriller med 100% UV-beskyttelse, så du kan passe bedst muligt på dine øjne i solen.

SOLBRILLEMÆRKER
- SE SKARP UD

Når du vælger at købe solbriller med styrke, skal du naturligvis have samme valgfrihed, som hvis du ikke behøvede styrke i dine solbriller. Hos os kan du vælge mellem alle de mest populære solbrillemærker til dine solbriller med styrke. Vi forhandler blandt andet Burberry, Heritage, Carrera, Gucci, Enzzo, Polaroid og Ray-Ban – og mange flere.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook